Medmenneskelighet

4

Alter Ego tagga meg til å poste et bilde som handlet om medmenneskelighet. Jeg har flere motiver i tankene, men fikk lyst til å ta med dette. Jeg tror det er tatt en gang sent på 70-tallet. Her er min morfar og mormor på kjøkkenet i det gamle huset deres (bygd av oldefar), de har tent lys til kveldskafen og koser seg antagelig med noe godt å spise. Jeg har valgt bildet fordi disse to har stått for meg som idealer på medmenneskelighet opp igjennom hele livet mitt, med varme, utstråling og tilstedeværelse, uansett.

Er usikker på hvem som kan tenkes å ville svare på denne, men jeg utfordrer Mirakel, Rockette og Røverdatter! Lykke til folkens, og fortsatt god helg! 🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.