Bloggetreff og boklansering!

12

Åh så glad jeg er for at jeg kom meg ut i går! 😀

Litt spent var jeg også, men Virrvarr stod ved fontenen med piratveska som lovet og derfra var det bare glede og latter. Bloggere er minst like hyggelige i virkeligheten som på nett, det er virkelig sant!

Og boklansering av «Jenter som kommer» fikk jeg også med meg gitt, grattis til Virvarr og Grevinnen.

Andre har blogget om det allerede, og Lothiane har lagt ut flotte bilder! (Trips&Tics var først, hun liveblogget faktisk!). (Se også hos Virrvarr og el Vera)

Takk for en hyggelig kveld alle sammen, håper vi får anledning til å gjenta det!!

~SerendipityCat~ og Virrvarr på bloggetreff

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Haha, morsomt bilde av dere! 😀

  Det var kjempekoselig med bloggetreff, det håper jeg vi kan få til igjen om ikke altfor lenge. 🙂 Boklansering var også gøy, men hakket mer støy enn hodet likte. Uansett var det verdt det. Trappene også. 🙂

 2. Pingback: Revolusjonært roteloft » Heliumsballong på fest - boklansering

 3. Var veldig artig, og jeg er glad for at jeg greide å kreke meg ut av sengen likevel og dra. 🙂 Kanskje vi kan treffes en annen gang også, gjerne med litt færre folk og mindre støy?

 4. Virrvarr: Absolutt!! 😀

  Trips & Tics: Tar gjerne en sammenkomst igjen ja!! Det ble _litt_ mye til meg også med høy musikk og masse folk på slutten, må vel bare innta den sosiale verden igjen i små doser tror jeg *ler*
  Hadde det ikke vært for at jeg bor i 5.etg. uten heis skulle vi ha fått til en bloggesamling her snart, men jeg vil helst ikke slite ut gjestene mine heller 😀

 5. Heisann,

  Så koselig at du kom deg avgårde! Er så deilig å leve litt innimellom! Kjempeartig bilde av dere! Ser ut som dere har det gøy! Skulle gjerne vært der jeg også!

 6. Confiteor: Ja, det var kjempespennende! Men som det ble sagt der, så er jo kanskje bloggere generelt ikke så veldig innadvendte og redde for å snakke med andre? Kanskje vi treffes på et bloggetreff en gang da!

  Bell4trix: Å jaa, det gjorde SÅ godt!

 7. Innimellom blir man jo litt småsjalu fordi man bor på vestlandet og går glipp av alle de gøye tingene på andre siden av fjøddi!

  Velvel. Vi kan i det minste skryte av natur (har jeg hørt – selv beveger jeg meg aldri i den retning), og fine trehus (som brenner ned til stadighet) – bortsett fra det… 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.