About Author

6 kommentarer

 1. Det ligger mye tankearbeid, omsorg og kjærlighet bak en godt pakket koffert :-). Ha en strålende ferie, det er vel fortjent!!
  Klem Rutt

 2. Skjønner at du har potensiale til å bli en fantastisk personlig shopper, det skal jeg huske til du er frisk! Så kan jeg leie deg! 😀 Elsker de bildene fra pakkingen, du er så herlig! Ønsker deg en fantastisk ferie! Skal sende gode tanker og håper de hjelper sånn at du koser deg masse! KleM

 3. Herrrrlig! Jeg skal snart i gang med dette, gleder meg. Men som sagt: Tilbehør. Veske og sko. Viktig. Må passe. Jeg blir koko om jeg glemmer meg og går ut med svart veske og brune sko. Jeg blir litt ertet for det … 😀
  Ha en fantastisk tur!

 4. Heisann! Sko er en superviktig del av antrekket (og kanskje spesielt når man må gå konservativt men pent kledd på jobb som i de fleste deler av IT-bransjen jeg jobber i 🙂 Da blir det fort mange sko… og da er det fint med et flott skoskap ja. Så kan jeg se alle skoene på en gang og gjerne velge sko først og antrekk etterpå 8-D

  Pakker selv feriekoffert i disse dager og å velge riktige sko er alltid en utfordring… I fjor ble det for mange høye hæler (på barneferie i danmark – ikke så forutseende kanskje) så nå har jeg investert i lekre _flate_ sko til denne sommeren, tror det blir bra.

  Håper du får en fin ferie og takk for besøket på bloggen min!

  Psst: Jeg abonnerer på bloggen din på bloglovin.com 🙂

 5. @Ragna
  Åh, ja jeg kjenner til jobbantrekk/sko-fenomenet. Jeg er også litt sånn at noen ganger kan jeg velge sko først og resten av antrekket etterpå! Synes det er bare supert.

  Jeg tok meg med 2 par høyhælte sko på ferie og endte opp med å bruke det ene paret én kveld… Selv om jeg egentlig føler meg mest fin i høyhælte sko er det noe med å innse sin egen begrensning og velge ut fra anledning ja 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.