Av og på nett

2

Er det ikke rart hvor stresset man kan bli av å ikke komme seg på nett? Jeg sitter her med et trådløst nett som har bestemt seg for å ikke virke. Samtidig som det faktisk ikke er verre enn å bruke kabel, blir det et problem jeg liksom «må» løse dette at det trådløse ikke virker. Sånn for at jeg skal kunne ligge i senga og sjekke Twitter for eksempel. Livsviktige greier, du vet! Lurer på hvor mange timer jeg egentlig har brukt på å få pc-en «på nett», knoting og fikling på alt fra kafeer i Makedonia til flyplasser og møterom.

Vel, vel. Jeg berger nok. Man har da tross alt iPhone, og i morgen kommer min elskede dataekspert!!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Å som jeg elsker disse dataekspertene når de ringer meg for å få hjelp. Finnes ikke noe mer irriterende enn dataeksperter når du jobber med support 😛

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.