Jimmy Choo for H&M

16

Det er mange som nå har store forventninger og gleder seg noe helt utrolig til Jimmy Choo-kolleksjonen slippes i H&M-butikker på lørdag! Så mye faktisk at det i dag ble slått opp på Dagbladet.no at det er urettferdig at H&M lar kjendisene slippe til først. Det er jeg helt enig i!! Her burde alle kunne stille likt, det er jo noe av tanken bak designer-kolleksjonene til H&M – å gjøre designerne tilgjengelige for oss «folk flest» som ikke kan svi av en bunke tusenlapper i en designerbutikk. (Ikke at jeg mistenker norske kjendiser for å være så rike at de kan gjøre det titt og ofte da, men… prinsippet!!)

Selv har jeg ikke tenkt å stå i noen butikk-kø lørdags morgen klokken sju, men derimot sitte håpefullt ved datamaskinen ved midnatt når nettbutikken åpner og håpe på at jeg klarer å slå kloa i et eller annet minneverdig.

Nedenfor har jeg satt inn noen av mine favoritter fra kolleksjonen – hentet fra H&Ms hjemmesider.

Hva synes du om Jimmy Choo for H&M?  Skal du møte opp i butikk på lørdag??

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Tror ikke jeg skal møte opp i noen butikk. Rett og slett fordi det er så stress! Prøvde for et par år siden her i Paris, klokken 12 vel og merke. Da var alt av interesse utsolgt. Ellers har jeg riktignok sett meg ut den blå kjolen. Og det var mange fine sko…

 2. jeg gidder ikke stå i kø, men håper å få rasket til meg et par sko i nettbutikken. Så på nettet at Jimmy Choosalget starter der lørdag kl 10 men kanskej verdt å forsøke rundt midnatt.

 3. Uten tvil – det måtte ha vært de røde skoene som fant veien inn døra hos meg.

  (Ja, enda et par *ler*)

  Men det blikke lørran på H&M for meg, likkavæl 🙂

  Lykke til!

 4. Eeehhhhh… ser dere at det står at de anbefaler å bytte ut sålene på de røde skoene før bruk? SERIØST? Skifte såler på skoene før man begynner å bruke dem?

 5. @Maria
  Det er jo uansett lov å drømme om nye, røde sko! 🙂

  @Alt godt
  Ja, armbåndene er kjempefine… Om jeg ikke får tak i noe annet så håper jeg på ett av dem!

  @Mokki
  Så det Mokki, det er jo egentlig litt kjedelig, men betyr vel bare at skoene egentlig ikke er laget for norske forhold *ler* Lærsåler er vel ellers et kvalitetstegn, men tåler ikke så mye fukt akkurat.

  @Rutt
  Nå ser jeg at det står 10.00 CET på H&Ms hjemmeside. Må tro det er riktig, vet ikke hvor jeg har plukket opp det med midnatt hen?

 6. Sitat:
  det er jo noe av tanken bak designer-kolleksjonene til H&M – å gjøre designerne tilgjengelige for oss “folk flest”

  Personlig, (og nå må du gjerne kalle meg en kyniker/gammel bitter dame altså 😉 ) så tror jeg hele poenget med designerkolleksjonen til H&M er å skape hype/gratis reklame … 😀
  Så da er det jo flottesenflott med kendisslepp, for HM altså. (naturligvis ikke så flott for de som har lyst på rimelig småsnacks)

 7. Kan se for meg at du blir lekker i alle de klærne. 😉 Selv har jeg ingen planer om å dra på H&M Men hadde absolutt vært artig. Later baby later! Du får fortelle hva du fikk tak i! Spennende det der! 😀 Masse lykke til!

 8. jeg har registrert at noe av kolleksjonen er blitt lagt ut på ebay – sjekk ut girls! Hvis det er vanskelig å nå gjennom på nettbutikk, er det kanskje en mulighet.

 9. Finner også noe på finn.no, men det blir jo stive priser da 🙂

  Det merkelige er at nå er det noen av tingene som ikke står som utsolgt i nettbutikken til H&M, men når man kommer til kassen så er de visst utsolgt likevel. Bah..

  Det kan jo også finnes rester i noen butikker, det vet jeg ikke, mulig folk kommer for å bytte og sånn kanskje.

 10. Hva skal man egentlig med det?
  Ikke er det særlig ekslusivt, og de nesten 50 år gamle venninnene til moren min har gått mann av huse for å få tak i det. Nææh..
  Finner mye annet som er både lekrere, og ikke minst mindre pesete å få tak i 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.