OPI Swiss Collection – Del 2

4

Etter at løsemiddelskaden fra i går har begynt å tone ut, er det tid for å samle tankene og se på del 2 av OPI Swiss Collection! Jeg vet i alle fall én person som venter spent på dommen!

~ Diva Of Geneva ~ Lucerne-tainly Look Marvelous ~ Glitzerland ~ Yodel Me On My Cell ~ The Color To Watch ~ Cuckoo For This Color ~


Er du klar? Da begynner vi med swatches! Alle er lagt uten topcoat – det skal tross alt av igjen så fort likevel når man holder på sånn. 😉

Diva Of Geneva

En klar, lilla-rosa shimmerfarge som jeg likte utrolig godt! Noen sier de ser gull i denne, men jeg synes shimmeret var veldig klart rosa-lilla. Tror det avhenger litt av lyset, som dere ser på bildet forsvant dagslyset mitt veldig fort og vi fikk plaskregn i stedet…

Lucerne-tainly Look Marvelous

Rett og slett en kraftig sølv-skimmerlakk med MYE skimmer. Bildet ble litt mørkt, men likevel er dette en mørk sølvfarge, med tett, tett farge, og et koksgrått inntrykk, hvis du skjønner hva jeg mener. Her med tre lag, for å få den så dekkende som mulig.

Glitzerland

Wow! Dette er virkelig gullshimmer det! Utrolig tett i tett med partikler, akkurat som i den forrige. Her har jeg lagt bare 2 lag, hadde jeg lagt tre ville den vært enda mer glitrende. Dette er sånn super-fest-lakk!! Det jeg liker med denne er at glitterpartiklene ikke er for store, den er lett og smidig å legge. Denne vil du synes med!

Yodel Me On My Cell

Denne har litt mer grønt i seg enn jeg klarte å få frem på bildene, men er altså en petroleumsblå lakk med shimmer. Tre strøk måtte til på denne for å få den dekkende nok.

The Color To Watch

Denne hadde jeg større forhåpninger til, lilla shimmer skulle vært midt i blinken for meg. Men for det første er den altfor tyntflytende – her er det 3 lag, og enda er jeg ikke helt fornøyd. Kanskje den rett og slett blir for lys for meg? Ja, jeg tror det er det. Litt mørkere så hadde vi snakket. Men – den er jo lilla, så jeg liker den uansett. 🙂

Cuckoo For This Color

Denne var interessant! En mørkegrønn shimmerfarge, med litt blått i seg. Det er en sånn lakk jeg kommer til å ta frem og prøve meg på noen ganger i høst kjenner jeg. Det kan jo ikke bli bare lilla heller.

PS: Alizarine Claws har noen flotte swatches her.

Konklusjon

OPI Swiss Collection har absolutt sine høydepunkter, både blant kremfargene og shimmerfargene. Jevnt over vil jeg dog si at kolleksjonen som helhet ikke er blant de mest spennende jeg har sett, og blant kremfargene synes jeg det blir for mye som ligner på OPIs España kolleksjon fra i fjor høst.

Mine favoritter fra Swiss-kolleksjonen er From A- to Zurich, Just A Little Rösti At This, Ski Teal We Drop (Se Del 1 for swatches av disse) fra kremfargene, og Diva of Geneva, Glitzerland og Cuckoo For This Color fra shimmer/glitterfargene.

Hva syns du? Ser du noen favoritter?

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Ohhlallaaa!! Jeg har bestilt gull og sølvlakkene, og de ser jo kjempefine ut.. Ser at jeg godt kunne hatt Yodel Me On My Cell også, den hadde jeg faktisk i handlekurven og tok den vekk, jeg er ikke noe glad i skimmer nemlig.. Samme gjelder Cucko For This Color, den ser jo lekkersmekker ut!!

  2. Hvordan unngår du kjemisk slitasje på neglene dine? Jeg brukte mye neglelakk en periode, og da flaket neglene seg opp og ble helt ødelagte. Jeg måtte gå ett halvt år uten neglelakk, så de fikk vokst ut til der de var «friske» igjen.

  3. @Marianne
    Jeg hadde veldig «flakete» negler før, men bruker nå noe som heter OPI Nail Envy som underlakk, og det gjør neglene sterkere. Etter at jeg begynte med det klarer jeg også å spare ut lengre negler enn før, det er vanskeligere å brekke eller få hakk i dem.

    Og alltid, alltid overlakk slik at de holder seg. 🙂 (Seche Vite)

  4. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » OPI Swiss Collection – Del 2 -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.