Disclaimer og nyansering om LP hos Beate (#ME, #Lightning Process)

2

Nå fant jeg nettopp et innlegg hos Beate som jeg synes var interessant. Hun har fått hjelp av LP til å bli bedre, men forteller at hun ser forskjell på hvilke instrukser kursdeltakere har fått. Noen får beskjed om å ignorere symptomer og presse på, det har ikke hun opplevd.

Les resten av posten selv, jeg synes det var en interessant disclaimer.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Så flott at du la ut link til dette, og veldig bra at Beate har nyansert bildet litt. Jeg kunne egentlig tenkt meg å kommentert det litt nærmere, siden jeg selv har prøvd LP og har gjort meg mange tanker om det, men det meste av hjernekapasiteten min er okkupert av eksamen nå, så det får bli siden. Bare surfer litt rundt på nett når jeg «tar pause» fra skrivingen. Alltid mye interessant å finne her på bloggen din 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.