Såvidt med i ME-trailer :-)

11

Fikk videreformidlet spørsmål på Facebook for et par dager siden hvor filmskaperne bak en ny dokumentar om ME ville ha bilder av pasienter.

Jeg sendte inn et bilde fra den uka jeg ble syk, og nå ser jeg i den nye traileren at de har tatt det med. (Det går veldig fort altså, så jeg er ikke akkurat noen filmstjerne i mer enn brøkdelen av et sekund. 😉

Her ligger jeg på isolat på Lovisenberg etter å ha kommet hjem fra en jobbreise til Moldova med tidenes mageinfeksjon.

Jeg fikk to ukers sjukemelding og lurte på hva i huleste jeg skulle ta meg til hjemme i to uker!? TO UKER?! Og hva med JOBBEN? Det ville jo bli…grusomt.. Men jeg var optimist da, det skal jeg ha!

Det er 3 år og 4 måneder siden, ganske nøyaktig. Kort tid i forhold til mange pasienter jeg vet om, lang nok tid til at jeg ville vurdert å hoppe på elva om noen hadde sagt det til meg på det tidspunktet jeg ble syk. 😉

Men nok om det… se traileren:

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Jeg SÅ deg Cath – vet du vi må ta med oss all den stas og jubalo som finnes – filmstjerne – bare et definisjonsspørsmål 😀
  Som jeg ønsker at de finner en løsning snart – SOM jeg lengter!!
  Varm klem fra meg som aldri gir opp!

  • BRA! Vi må ikke gi opp!! Og så tror jeg de i England har det mye, mye verre enn oss når det gjelder disse psykosomatikerne altså.. Det begynner å bli ganske bra forståelse på mange plan om ME i Norge. Men jeg er spent på denne dokumentaren, jeg er det.

   Stor klem til deg også <3

 2. Åh, jeg blir SÅ RØRT av disse filmene. Tårene bare renner og trykket i brystet er helt sprøtt. Å høre Judy si «I knew it would be hard but I kind of like the fight» Åh, det gir meg så MYE HÅP! Så flott at denne sterke dama er med på laget! Og så hjerteskjærende å høre mamma Withmoore snakke om datteren…Å hun som hadde tatt overdose…å fysj…Det er SÅ FÆLT! Vi MÅ få hjelp -FORT!! …..

  Yeah! Superstjerna!!!! <3

 3. Dette var utrolig flott og vondt og … ja, jeg har ikke ord. Takk for at du sendte inn bildet ditt, Cath – du er med på å gi sykdommen et ansikt.

  Jeg ble helt satt ut da jeg så de hadde tatt med innslaget fra Skottland… ♥

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.