Negler med blondekant

19

Det tok ikke lang tid med lesing på Neglelakkmani før jeg oppdaget noe som het Konad. Denne merkelige greia hvor man på en eller annen måte stemplet de søteste, tøffeste, kuleste mønstrene på neglene i alle mulige varianter.

Jeg tjuvlåner et lite bilde fra Neglelakkmani for å vise dere, klikk på det for å komme til hennes bloggpost hvor du kan se bildet i større format:

Sånn ville jeg også få til!

Så jeg bestilte meg en del Konad-ting via Nelly, og satte i gang.  Det vil si – jeg prøvde. For dette var mye vanskeligere enn jeg hadde forestilt meg! Jeg trodde jo det bare var å stemple i vei jeg, men neeei da. Der satt jeg og skulle stemple de vakreste tropiske fisker på neglene mine, men den forbaska fisken nekta å komme over fra stempelplate til stempel. Uansett hva jeg gjorde ble det bare en halv eller en kvart forbaska fisk. 🙁

Men så plutselig fikk jeg til litt igjen, så jeg kan jo vise dere hva jeg faktisk har fått til da.

 

Grå negler med hvit blondekant

Grå lakk: China Glaze ~ Pelican Gray ~ Anchors Away

Hvit Konad-lakk og stempelplate m57

Denne ble jeg ganske fornøyd med faktisk, selv om lakken ikke ble helt perfekt. Men så mye som jeg strevde med å få dette mønsteret på neglene så måtte jeg jo bare si meg fornøyd. 😀

 

Så det var det ene forsøket…. Det neste ble til mer på impuls, og da gikk alt så fryktelig greit igjen. Så ikke skjønner jeg hvorfor jeg får det helt fint til den ene dagen, men helt håpløst den neste! Kanskje det har noe med fargen å gjøre??

Beige lakk fra Misa ~ «PaintMyNails@Work»

Sort Konad-lakk og stempelplate m57

 

Såh, dere erfarne Konad-brukere der ute… noen stalltips til en ferskis?? 😀

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Konad har en læringskurve, det er litt vanskelig i begynnelsen, men når man har fått det i fingrene så blir det litt som å sykle. 😉

  Men jeg har fortsatt dårlige konad-dager jeg også. 🙂 Noen ganger funker ting bare ikke.

  Synes du har kommet godt igang, jeg!

  • Åh tusen takk Karianne! 😀

   Hehe, håper jeg lærer det raskt…. må ut og kjøpe mer neglelakkfjerner nå etter å ha vasket vekk alle de mislykkede forsøkene! Tror også jeg skal prøve å få tak i en neglelakkfjerner med aceton, har lest at det kan være bedre.

 2. Vakkert!! Jeg tror jeg maa se etter «Hvordan lakke neglene»-videoer paa YouTube; jeg har aldri klart aa lakke neglene mine ordentlig! Med jevne mellomrom glemmer jeg hvor daarlig jeg er paa det og prover igjen, og hver gang blir jeg like skuffa! (Bra jeg bor et sted hvor manikyr og pedikyr ikke er saa dyrt…)

  • Hehe, bra du har backup da! 😀

   Lakking av negler er som det meste annet – det krever litt ok utstyr og masse øvelse. Jeg har gått MYE med klumpete neglelakk og kliss langt utover neglebåndene jeg altså, er ikke akkurat født med evnen til å lakke negler kan du si!

   Nei, det var først da jeg oppdaget slike ting som glassfiler, underlakk, hurtigtørrende overlakk og neglelakker som faktisk har en viss kvalitet at det ble gøy å lakke neglene.

   Samt det – selvfølgelig – at jeg nå har et hav av tid til slike stillesittende og tålmodighetsprøvende aktiviteter. 🙂 For lakking av negler er ikke noe som gjøres på 3 minutter før man raser ut døra – da KAN man ikke få godt resultat!

   Husker veldig godt at en av de tingene jeg koste meg med i rolige helger før jeg ble syk var nettopp det å lakke negler – for da hadde jeg tid til det! 😀

 3. Hm, lurer paa om det blir litt shopping etter jobb… Skal se etter disse tingene! (Lakk av god kvalitet, det har jeg, men ikke glassfil eller noe annet – vet faktisk ikke hva glassfil er en gang!) Takk for gode raad! Og du har nok helt rett i at det tar litt tid. Jeg kom tilbake paa jobb i dag etter en langhelg borte, og glemte helt aa ta bort resten av den (heldigvis) lyserosa lakken jeg hadde provd meg paa – det ser helt forferdelig ut! Gjemmer neglene paa moter og gleder meg til jeg kan gaa hjem og ordne!

 4. Åååå, så pent! 😀
  Digger digger digger! <3
  Se hva jeg endte opp med å kjøpe igår, spent på å prøve: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/skjønnhet/negledesign/konad-nail-art-553/promotion-kit-553030-14/

  Har satt opp en liste med ting jeg hadde tenkt å kjøpe fra en utenlandsk side,
  Konad-artikler altså, Men klarte ikke velge HVA jeg skulle kjøpe så kjøpte aldri.
  Men nå skal jeg altså teste med et testkit! Gleder meg! weeeee! 🙂
  Takk for tips! <3

  • Ååh, så gøy da! 😀 Da blir det utveksling av Konad-erfaringer etter hvert vettu. 🙂

   Jeg er bare glad for å kunne ha en hobby jeg kan gjøre selv om jeg bare ligger på sofaen, og hvor jeg kan leke med farger og mønster. <3

 5. Utrolig fint! Likte spesielt godt den hvite blondekanten. Tenk at det finnes så mye kult innen neglegreier! Må lese mer om dette i bloggen din nå. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.