Så gøy å se smilet til Mella :-D

2

Jeg synes det er så gøy å se det store smilet til Mella i denne saken fra TV2-nyhetene i går kveld om tildelingen av forskningsmidler. 

😀

Og det han sier er jo akkurat det pasientene, pårørende, foreningene og de engasjerte i fagmiljøene har etterlyst i lang, lang tid:

– Det er veldig positivt med øremerkede midler til forskning, og ikke minst på et område som har vært gjenstand for så liten biomedisinsk forskning som det har vært til nå, sier Olav Mella, forsker og leder for kreftavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus.

Multisenter-studien kan komme til å inkludere 120 pasienter fra hele landet, og kan ha oppstart høsten 2012. Med en ny placebo-kontrollert studie betyr det i hvertfall at 60 nye pasienter får muligheten til å prøve ut Rituximab!

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.