Blogganbefaling: Gunnar Tjomlid om Lightning Process

1

Dette er et tema som har blitt debattert opp og ned i mente både her og der og ikke minst i sosiale medier de siste årene.

Gunnar Tjomlid har tidligere skrevet en lang og saklig post om Lightning Process, og nå har han etter medieoppslag om innmeldinger til NAFKAM om forverring av sykdomsforløp publisert en god og informativ post om både det manglende kunnskapsgrunnlaget bak LP, men også om markedsføringen og nettverksbyggingen rundt LP i Norge. Det er en post som er vel verdt å lese!

NAFKAM varsler helsemyndighetene om Lightning Process

Jeg  må si at personlig har jeg i økende grad kjent på en manglende motivasjon til å diskutere LP, etter flere runder med dette. Derfor er det så fabelaktig at Gunnar her klarer å oppsummere på en så ryddig og saklig måte det som er problematisk og ja – faktisk farlig for noen pasienter med denne metoden. Det er så mye som kommer frem i denne lange, informative bloggposten at jeg må dele den med folk, selv om jeg ikke egentlig orker mer LP-debatt.

 

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Så du forleden på VG nett,at Live Landmark påsto at hun ikke har fått noen klager på at noen har blitt verre av ME………… Hva er det som feiler den dama, da???

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.