Flotte øyemasker – sov med stil! :-)

2

Og ikke bare for oss som er ømfintlige for lys- og synsinntrykk.

Den kjente bloggeren Camilla Pihl mener det er et must for eksempel når mannen vil lese og hun vil sove, eller på lange reiser.

Tenkte jeg skulle tipse dere (og Camilla) om Bonnie! Hun er en fantastisk dame som lager de deiligste øyemasker.

Her kan du se et lite skjermbilde fra siden hennes på Etsy, som heter BibBon:

Bonnie er også helt fantastisk når det gjelder forespørsler om gaver og spesielle ønsker. Et år bestemte jeg meg for å bestille slike øyemasker i gave til noen venninner av meg, og Bonnie hjalp meg med å velge ut det helt perfekte stoffet. Det var snakk om en del også, men hun prioriterte ordren min og vips kom det en flott pakke med nydelige øyemasker! God, personlig service blir alltid godt mottatt altså. 🙂

Så, dette er ikke et sponset innlegg, men rett og slett en anbefaling fra en fornøyd kunde.

Hva mer er det å si?

Jo – løp og kjøp, selvfølgelig! 😀 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Øyemasker er gull verdt, og her var mange fine.

    Jeg har sydd etpar til meg selv, de er mine favoritter. Nå ble jeg inspirert til å finne noe fint stoff og lage enda en.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.