Sommerneglelakk 2013: Dior ~ Bird of Paradise

2

Jeg skal love dere at jeg satte kaffen i halsen og at tærne krøllet seg litt av fargelykke da jeg så promobildene for Diors sommerkolleksjon!!

Dior-Summer-2013-Bird-of-Paradise-Collection-Promo

De turkisblå fargene er helt «meg» på alle mulige måter, og får meg til å drømme om havet, grunne dykk med fargerike fisker, korallrev og deilige laguner.

Se bare på dette bildet jeg har tatt under vann, og si om dere ser likheten:

DSC03260

~ Bildet er tatt på Jackson Reef i Tiran, Rødehavet ~

Så – dette er sommer for meg altså. 😀

Jeg ønsker meg nok en av øyenskyggepalettene i disse fargene:

Dior-Summer-2013-Bird-of-Paradise-Collection-Promo2

Det kommer dessuten fire nydelige neglelakker!

Dior-Summer-2013-Bird-of-Paradise-Collection-Promo13

Jeg tror jeg har handlet nok rosa farger i fjor, men det er overhengende fare for at både den blåturkise og de grønne på helt automagisk vis spretter hjem til meg!!

Disse lakkene er ment som duoer for hender og føtter. Den petrolblå og skarpe fuksia-fargen kalles «Bahia» og den metallisk turkise og pastellgrønne kalles «Samba». Helt klart noe å ha med seg om man skal til tropiske strøk! Det gjenstår å se om disse blir solgt som duo-sett eller kan kjøpes separat da.

For flere produktbilder, se bloggen Chic Profile.

Vel, jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke engang fått prøvd alle vårneglelakkene mine engang, og så er det plutselig tid for sommer?? Våren har jo ikke kommet til Oslo enda! 😀 Men, det venter solfylte dager og kanskje en tur til sol og varme også, om jeg har forstått kalenderen riktig, så da er det bare å utstyre seg med litt tropiske «fargebomber». 😉

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Det var lekre farger <3 Turkis, blågrønn, grønn minner helt klart om havet. Å som jeg lengter til sommer. Håper du får prøvd alle sammen! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.