Dagens detaljer: Rosa Vinylux

2

Denne produktomtalen er basert på min vurdering av lakker jeg har fått sponset av Neglakademiet.

20130605-142703.jpgFor noen dager siden fikk jeg en spennende pakke i posten, og i dag fikk jeg prøvd ut en av de nye Vinylux-lakkene fra CND

Det er alltid interessant med noe nytt, og CND har en helt ny serie her som lover gode ting: Denne lakken trenger ikke underlakk (misfarger ikke) og med den spesielle overlakken skal lakken holde i en hel uke! Den blir faktisk sterkere jo lengre du har den på, sier de.

Nå har jeg bare hatt på denne lakken i et døgns tid, men jeg har allerede holdt på med mye husarbeid, vasking og litt stell av blomster i dag, og det vises ikke i det hele tatt.

Lakken var lett å jobbe med, passe konsistens og god børste. Så vidt litt synlig neglelinje kan ses i skarpt lys. Kanskje kunne jeg hatt et lag til. På bildet har jeg to strøk med fargen Tutti Frutti #155, som er en helt herlig rosafarge. Virkelig sommerlig, og den har et svakt skimmer som gir et lilla skjær – perfekt for meg! Jeg er glad i litt mer «knall» farger nå som sommeren nærmer seg, og gledet meg over å lete i litt klær og tilbehør som kunne passe til.

20130605-142717.jpgDen rosa kjolen fikk jeg av en snill venninne som ikke brukte den lenger, skjerfet med blomster er fra Accessorize og blomstene står på min egen balkong og gjør meg glad hver gang jeg ser på dem. 🙂

Tørketiden på lakken var meget god, og det er ingen tegn til at overlakken «trekker» oppover. (Det er noe jeg har begynt å bli lei av med en del andre merker.) Det er ikke sikkert jeg har helt tålmodighet til å se om lakken sitter en hel uke, men vi får se. 😉 Det kan jo være en god løsning om man for eksempel skal reise bort noen dager, å ha negler man vet varer en stund.

Jeg har fått tilsendt 2 lakker og overlakk av Neglakademiet til testing – tusen takk! Jeg sier svært sjelden ja takk til slike henvendelser, men akkurat denne gangen ville jeg gjøre et unntak. Selv om jeg har fått lakkene, skal dere vite at jeg gir min ærlige mening når jeg skriver, og at jeg ikke har forpliktet meg til å skrive noe.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.