Velkommen september!

9

20130905-175716.jpg

Selv om jeg meget motvillig har sett at sommeren har gått mot slutten (og virkelig ikke på den måten jeg hadde tenkt meg), så har jeg likevel begynt å gjøre mitt for å hilse høsten velkommen.

Det er noe med det at man ikke kan dvele for lenge ved det som er tapt eller alt man gikk glipp av. En tur ned i grøfta, og så opp igjen og gjøre det beste man kan ut av det hele.

Så hjelper det jo på humøret når gode venner sender varmende oppmuntringer, enten det er i form av lilla (!) vaser med matchende blomster eller en god bror som kommer innom og tar en kopp kaffe og er en god lytter.

Det blir for det meste litt pusling med huslige aktiviteter for tiden – noen lyngplanter har kommet på plass, høstneglelakkene fra Dior matcher min nye, lilla vase perfekt, jeg har noen (*kremt*) nye høstplagg å planlegge antrekk med og Mannen kommer med varme ostesmørbrød på sengekanten. 🙂

Dere kjære blogglesere og kommentatorer er med meg både i tankene, på blogg, Facebook og Twitter. Jeg prøver å gi en liten hyllest til dere som er innom, og topp fem kommentatorer i august var:

1. Anne Kristine

2. PM

3. Anna-Lena

4. Bambi

5. HanneM

Tusen, tusen takk til dere og alle andre som er innom og leser og legger igjen et spor. 🙂 Jeg tror nok bloggen vil bli tatt litt bedre vare på nå utover høsten, når det blir roligere innedager og jeg attpåtil har en laptop som fungerer stabilt igjen! Jeg har merket at det har blitt færre og kortere innlegg når jeg enten blogger fra mobil eller må sitte oppreist ved den stasjonære PC-en. Men tankene og engasjementet er jo her enda, og jeg merker at jeg har savnet å skrive.

Vi får se hva det blir til! 🙂

Håper dere også kan ta høsten godt i mot, og finne noe å glede dere over i høstfarger, frisk høstluft og koselige sysler.

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Oj, er jeg her! Det var gøy! Ja, vi må jo bare prøve så godt vi kan å ønske høsten velkommen … Har i likhet med deg hatt en del ligging i aleneheta… Får bare kose oss med de gode øyeblikkene. Og nå er nå været ikke så allerverst

  • Veldig koselig å ha deg her, som alltid. 🙂

   Den der ligginga i aleneheta er jeg IKKE noe for kjenner jeg. Det begynner å bli «gammelt nytt» faktisk hehe. Men må det til, så må det til.

   Jeg må faktisk si at jeg liker høsten MYE bedre etter at jeg flyttet til Oslo. Her er det jo faktisk noen soldager med klar luft og ikke minst gnistrende høstfarger! I Trondheim var det mer sånn – sur vind, iskaldt regn… jeg er nok tildels «klimaflyktning». 😉

 2. Bare hyggelig å besøke bloggen din. Har vært mye offline i sommer, da det fristet bedre å være ute i solen. 😉 Nå gleder jeg meg til å være mere på nett igjen.
  Ja, man må få lov til å reagere på det som skjer i livet, for å siden lettere komme videre. Ønsker deg gode dager!

  • Ja, jeg tror mange har gjort det samme – når sommeren først er her bruker vi de kreftene vi har på å lagre gode sommerminner. 🙂 Sitte litt ute kanskje, snuse på vakre blomster, spise frokost eller middag på terrassen… vi trenger disse gode opplevelsene, og så gjelder det bare å minnes det på de dagene det stormer litt.

   Jeg tror bare vi må ha den holdningen at hver årstid har sin sjarm, på et eller annet vis. 🙂

   Gode dager til deg også!

 3. Høsten er fin – særlig sånn som nå med en god del varme dager og sol 🙂 Elsker lyngplanter så de er på plass her også. Har ellers kræsjet litt etter 18års dag og konfirmasjon – travle, koselige men også slitsomme dager har det blitt – klar for litt roligere dager. Etterhvert blir vi nok klare for bok, pledd, te og stearinlys på mørke høstkvelder! Ønsker deg en fin og fargerik vår! Nå har til og med jeg fått negler( sluttet å bite negler) så hvem vet – en dag kommer jeg med neglelakktips også 🙂 hehe

  • Ooh, ja slike sammenkomster er «risikosport» det er virkelig sikkert! Så mange inntrykk på en gang, både fysiske og emosjonelle. Det er ikke rart det blir tøft for kroppen. Håper at kræsjen din ikke blir alt for lang.

   Så GØY å høre at du har klart å slutte å bite negler! 😀 Det var virkelig artig, for du har jo snakket om det at du har lyst til å pynte deg med neglelakk også. Hvilken farge tror du passer på dine nye høstnegler da? 🙂

 4. Ettertenksomt og fint blogginnlegg. Husk, du, ditt og dine er det viktigste, det du gir oss via bloggen din er ekstra bonus når dagene dine jobber med deg og ikke mot deg. God høst!

 5. Så hyggelig å komme blant de 5 «upperste». Koser meg med dine neglelakk-innlegg, blir engasjert av dine ME-innlegg (er mamma til ei med ME) og kikker innom nesten daglig.

  Dagens innlegg var inspirerende når det gjelder interiør. Ser at det trengs litt kaos-kontroll her i heimen denne helga. Tror det skal på programmet i morgen, så håper jeg på oppholdsvær og litt sol søndag, så jeg kommer meg ut på tur. Har 4 (små og mellomstore) topper som skal erobres i løpet av september. Det er i alle fall planen.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.