Dagens detaljer: Solsikkegult

10

En av de høstfargene som inspirerer meg mest er den varme, gule solsikkefargen.

Sist helg kjøpte jeg en stor bukett av disse nydelighetene hos Gutta På Haugen (som forøvrig har blitt enda flottere etter oppussingen), og de har gitt både glede og inspirasjon.

20131027-133611.jpg

Gule neglelakker er ganske vanskelige, jeg har lett og lett etter den perfekte, varme fargen, og synes jeg har funnet den i OPIs «The «IT» Color». Den har en fyldig og varm gulfarve, som passer perfekt inn i høstpaletten. Men som alle andre gule lakker jeg har prøvd er den ikke helt enkel å legge – på bildet har jeg tre lag, og likevel kan man skimte den synlige neglelinjen.

20131027-133507.jpg

Til denne fargen  jeg bare finne frem den gule jakken jeg har ventet på å bruke. 🙂

20131027-133523.jpg

Under jakken finner vi en burgunderrød kjole med hvite blomster – ingen grunn til å pakke vekk kjolene selv om høsten er kommet, det er bare å finne frem tykkere strømpebukser, høye støvletter og varme cardigans.

Halsen på denne kjolen er ekstra fin.

20131027-133538.jpg

I et litt varmere lampelys ser man også hvor dyp og gul lakken fra OPI er. På ringfingeren har jeg Chanels «Accessoire» (#573), som matchet den burgunderrøde kjolen perfekt. Selv om det er noe jeg sjelden gjør, har jeg tatt sjansen på å stemple med et Konad-mønster også. Blomsten finnes på plate M26, og er stemplet med hvit Konad-lakk.

20131027-145800.jpg

Det ble kanskje ikke helt perfekt, men jeg er likevel fornøyd med disse fargene sammen. 🙂

Håper dere ble litt inspirert av dette også, husk at det er godt for humør og sinn å leke med farger, enten det er gjennom maling, kakebaking, neglelakking eller andre kreative utbrudd. <3

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Solsikker!! Min definitive favorittblomst! Hadde tilogmed brudebukett av solsikker 😉

    Neglelakken var også fin! Gult er virkelig kult altså 🙂

  2. Jeg synes dette var «berre lekkert». Kjøpte en kjole sist uke med gult i, burde vel hatt neglelakk til.. Heldigvis er det grønt i den også, så jeg «berges». 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.