Min pingvin-snøkule!

6

Plutselig var det bare en uke igjen til første søndag i advent, og selv om jeg hadde notert flittig og lagt planer, så var jeg slettes ikke så tidlig ute som jeg trodde.

Da er det godt at det går an å tusle forbi en hyggelig interiørbutikk og finne noe fin julepynt. 🙂

20131126-134011.jpg

 

Eske Interiør (sjekk Facebooksiden her) har utrolig mye lekkert, og denne snøkulen med pingvin stod og fristet i vinduet. Jeg var superheldig og fikk med meg den siste de hadde! (Her er en helt lik jeg fant på eBay.)

20131126-134027.jpg

 

Jeg kjøpte en slik snøkule med reinsdyr i fjor, så de skal få stå sammen når jeg begynner å pynte her tror jeg. Det er alltid morsomt å finne frem julepynten synes jeg. «Ååååh, denne nissen fikk jeg av mormor for lenge siden, den hadde jeg helt glemt!»

Eske har forresten kundekveld i morgen onsdag 27., hvis noen er interessert i det.

20131126-134046.jpg

Vel, det blir fullt fokus på å få ting klart til jul fremover! Selv om lista ikke legges skyhøyt er det mange ting som skal organiseres, men jeg satser på at med gode lister og «litt hver dag» klarer jeg å unngå det verste stresset. Håper det ikke dukker opp noen uforutsette endringer i planene da, for da sliter jeg! 😉

Har dere begynt å ordne til jul enda?

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Så søt den var <3 Jeg har vært på mestringskurs og vender nesen hjem i morgen – nå gjelder det å ikke føle på panikken ifht julen, men ta det sakte men sikkert frem mot jul med små juleforberedelser. Gleder meg <3 Ønsker deg fine juleforberedelser!

  • Det er lett å føle på denne panikken, men jeg tror vi kommer i mål uansett. 🙂 Jeg har som regel flere planer enn jeg klarer å realisere.. hehe 😀

   Gode juleforberedelser til deg også!

 2. Så søt pingvinkule!

  Her har jeg begynt med div. juleforberedelser for en god stund siden, så håper jeg at jeg kommer i mål. 🙂
  Jeg liker best når jeg kan kose meg i førjulstida, uten å bli dårlig av for mye jobb til jul. Så får vi se om det går i år….

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.