Fantastisk Flotte Folk!

4

Ballonger

I går gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på mange år – jeg var på FEST! ?

Ja, det er helt utrolig!

Jeg var invitert til en bursdagsfeiring, og jeg hadde så lyst til å gå. Nå er jeg fortsatt i lykkerus over at jeg klarte det. 🙂

Jeg var veldig glad for at jeg fikk vært med å feire to flotte, kule, smarte damer! Det som også var så fantastisk bra, var at jeg fikk møtt folk jeg har truffet før og blitt litt bedre kjent med dem. OG: Jeg fikk også møtt mange nettvenner som jeg har hatt kontakt med i flere år, men aldri møtt IRL før!

Det ble flere slike «men åh, er det DEG!» i løpet av kvelden. 😀

Jeg er så glad for at jeg fikk pratet med flere folk der, hyggelige og interessante samtaler. Hvis noen av dere leser dette så takk for sist! Håper jeg treffer dere igjen snart! ♥

Så var det også mange jeg ikke fikk hilst på eller snakket med dessverre. Nå blir jo jeg både distrahert og forvirra av å oppholde meg på et sted med så mange oppmerksomhetskilder, så hvis du er en av dem jeg ikke fikk møtt – jeg beklager så mye. Det var definitivt ikke fordi jeg var overlegen eller ikke ville snakke med deg.

«Er Cathrine her?!»

Jeg tror mange ble overrasket over å se meg. 😀 Det var veldig koselig å få høre at folk var glade for å treffe meg, og glade på mine vegne for at jeg kom meg dit!

Det var i alle fall ikke vanskelig å kose seg i går. Når så mange «nettfolk» tropper opp på samme fest, så er man jo klar for å hilse på og snakke med folk. Da gjør det ikke noe å dukke opp alene og ikke kjenne igjen så mange med en gang – før jeg dro derfra følte jeg at jeg hadde fått enda flere nye venner.

Jeg kom hjem i en herlig lykkerus – og den henger fortsatt i!

Men jeg kan jo ikke dra….

Det var helt uvirkelig for meg at jeg skulle komme meg på denne festen.

Det mange ikke vet, er at jeg har ikke vært ute etter klokken 20 i Oslo på ca. 5 år!

Det var en blanding av flaks og tilrettelegging som gjorde at jeg klarte det nå.

En stor del av æren skal mannen min ha. Jeg sa til ham at jeg kunne jo ikke dra, siden Bonusbarnet skulle komme hit med en venninne på overnattingsbesøk i helgen. Jeg måtte jo spare krefter til å klare å være sosiale med de en liten stund, spesielt siden jeg aldri dukker opp på arrangementer slik at venninnene vet jo knapt nok hvem jeg er. Og så er det jo mer utfordrende med gjester i huset, enn bare familien.

Men da sa mannen at hans ønske var at jeg skulle komme meg ut og få møtt mine venner, og gjøre noe for min egen del. Han ønsket at jeg skulle dra ut og få en positiv opplevelse, og så skulle han sørge for å finne på noe med ungene slik at det ble stille og rolig i huset her i helga, og jeg fikk ro og fred til å hvile. Ja, han sa til og med at han trengte å se at jeg hadde det gøy!

I alle disse årene jeg har vært syk har jeg ikke tall på hvor mange invitasjoner jeg har sagt nei til fordi det skal være familiehelg og Bonusbarnet skal komme. Selv om jeg vet det ikke er min feil, har jeg alltid dårlig samvittighet for at jeg er syk og ikke har nok å gi til familien. Det er så mye mer jeg ville ha gjort sammen med dem! Så jeg har alltid prioritert familien først.

Selv om jeg er fornøyd med det, så må jeg likevel innse at jeg også har andre behov.

Jeg gjorde det (også) for min egen del!

Jeg trenger å ha kontakt med og treffe andre voksne mennesker enn mannen min, helsepersonell og en veldig sjelden gang en venninne til lunsj.

Jeg trenger å få lov til å stæsje meg opp og dra ut på nye steder, møte nye mennesker og ha det voksen-gøy. 😉

Jeg trenger å si ja til invitasjoner,stille opp og vise ansikt når venner har selskap og feiringer.

Jeg trenger å føle meg som «et vanlig menneske», om enn bare for 1,5 time, fordi det gir meg gode minner og styrker bånd til andre, som er helt uvurderlig.

Jeg trenger å ha morsomme og interessante samtaler med spennende mennesker jeg vet finnes der ute – det er  mange jeg har lyst til å møte!

Jeg trenger å få høre at folk er glade for å se meg, glade for at jeg kom meg ut, glade for at jeg er glad! 😀

Suksess!!

Kvelden i går var en stor suksess! 🙂 Jeg håper bursdagsbarna er fornøyd med feiringen, de hadde store smil, masse venner og kjente rundt seg, lekre antrekk, flotte tiaraer og bobler i glasset i alle fall, og da er det viktigste på plass. ?

Jeg kom hjem glad og lykkelig – pynta og fnisete – en tilstand min kjære mann nesten aldri ser meg i. Det var veldig, veldig hyggelig for ham også!

Jeg er altså virkelig glad for at jeg fikk den kvelden i går, og jeg håper, håper så inderlig at det kommer flere anledninger der alt klaffer slik at jeg kan mobilisere og komme meg ut og treffe flere fantastiske, flotte folk! 

Riktig god helg videre til deg som leser dette! Håper at du også har opplevd eller får oppleve noe i løpet av helga som gjør deg glad.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Fantastisk! 😀 Slike opplevelser gir en skikkelig påfyll og en glede som kan vare lenge etterpå. Jippi! 🙂

  2. Så hyggelig! 🙂

    Jeg husker for noen år siden, da var jeg ganske dårlig. Jeg hadde en avtale om å treffe to av mine kjære venner som jeg ikke hadde sett på lenge, og siden det var før jul med alt mulig styr og dårlig form i vente så kom det sikkert til å ta et mange uker/ et par måneder før jeg kunne treffe dem eller noen andre venner hvis jeg gikk glipp av denne sjansen. Samtidig så «måtte» jeg plukke opp et gavekort på kinobilletter (julegave til et familiemedlem), og jeg hadde ikke krefter til begge deler. Samboeren min som skulle noe annet i byen (men ikke så veldig nærme en kino), tilbød seg å kjøpe det for meg så jeg kunne treffe vennene mine. Han er frisk, men har full jobb og kan jo selvfølgelig bli sliten og stressa av ting han også, og ingen av oss er spesielt glad i å gjøre ærend i Oslo sentrum før jul. 😉 Det var veldig snilt av han både å tilby seg og å gjøre det for meg. 🙂 Jeg begynner nesten å gråte når jeg tenker på det.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.