Skjønner ikke hvordan noen kan si at denne lille krabaten er stygg, se det søte lille ansiktet da!
Nuskepjusk pygméspøkelsesape!
Bilde: VG
Og ellers? Vel, jeg fikk en svææær pakke fra Panduro i dag med flott gavepapir, bånd, kort og ting. Her skal det lages julekalendere og generelt forberedes til jul!
Så hvis jeg hadde fått en pygméspøkelsesape i dag ville jeg døpt den Panduro.
🙂
8 kommentarer
Jøss, artig liten sak!
Går vel en spøkelses-ape pr. pitabrød cirka, tipper jeg.
Kunne bli en artig ny trend med:
Spøkelsesape fritert i pitabrød med mais, løk og dressing!
Tassaladden er jo så liten, at det sikkert blir som å fritere små abbor, hvor man ikke engang trenger å fjerne beina før man spiser ! !
Men pelsen må jo vekk da, of course.
Barbering tar jo litt lang tid, men det skulle jo væra fort gjort å flå den lille munnfull’en.
«1 ghost in pitapocket, please!»
Rob Egil da!!!!
Man SPISER jo ikke sånne små søtinger…
*dåne litt av sjokk*
*en enslig tåre triller…*
næmmen! for en nudelig liten skapning!
Den skulle vert noe og ha på rommet vett`u!
Hadde vert søtt med en slik hoppende fra møbel til møbel!
og!
ROB egil!
DU ER EN DYREAHATER!
Altså..
IKKE
SPISE
Spøkelsesskapning!!!>:(
Helt riktig Anni!!
😀
Søte lille spøkelsesskapningen… Tenk deg når du våkner og den sitter der med hodet på skakke og titter på deg med de stooore, søte øynene sine. Umulig å være morgengretten da vettu.
Dyrehater jeg?????
Jeg ELSKER dyr jeg!
Særlig de som smaker godt!!
@Rob Egil: vi kan kjøre sånn innbakt i leire-sak – samme som man gjør med pinnsvin, for å få vekk piggene – når leiren har størknet, så følger piggene med – jeg vil tro det samme gjelder for pelsen her.
Det vil jo så klart ta en del mer tid, da – så ikke noe snabbmat her.
Ellers vil jeg jo tro at de dyra der ikke har nok kjøtt på kroppen til å være noe godt substitutt for godt gammaldags storfe.
😉
PoPSiCLes last blog post..Fastlegef*enskap
Gode poeng der, PoPSiCLe!
Den pigg/pels-fjerningsmetoden der høres spennende ut!
Tror kanskje jeg så smått vil ta den i bruk på en del av smådyra jeg lager snacks av til daglig.
Of course, ingenting slår en 750grams oksebiff,
skylt ned med en sixpack pils,
men man er jo alltid på utkikk etter andre vesener man kan ta livet av og spise!
\m/ \m/
UÆÆÆÆH
Neeei!!!
Ikke spise søte lille dyret!!!!
(Men ok, jeg tar gjerne en biff en gang i blant, må innrømme det… )