Hvor begrepet «nerdeglamblogger» egentlig kommer fra

14

Nå har jeg sittet/ligget her de siste dagene og puslet med nytt utseende på bloggen, og det fikk meg blant annet til å fundere over dette begrepet nerdeglamblogger som har blitt heftende ved meg. Så jeg tenkte å dele historien med hvordan dette begrepet oppstod med dere, og hvem jeg har å takke for det!

Det hele startet i dette diskusjonsfeltet på bloggen til Martin Bekkelund. Innlegget hans handlet om outfit-blogging, og om hvor uinteressant det egentlig er å vite hva andre har på seg.

Så fikk han en kommentar som handlet om at det var to forskjellige mennesketyper som blogget:

oss nerdene som liker å sette opp wordpress selv, tweake ting og skrive om duppeditter og slike ting, og så har man 14 år gamle jenter som ikke vet hva som er forskjellen på html og css, og som har en blogg på blogspot og skriver om “dagens outfit”

Hvorpå jeg selvfølgelig reagerte, for her satt det da vitterlig en dame som både kunne tweake wordpress og skrive om duppeditter, samtidig som tiaraen aldri er langt unna! 🙂

Og DA var det at Martin svarte, og slik lanserte begrepet:

Tja, kanskje du setter listen for en ny kategori, nerdeglamblogger? :-)

Så slik var det altså begrepet nerdeglamblogger oppstod! Og det ser jeg ut til å være ganske alene om å bruke, skal vi tro på Google.

Det har vært lite outfit-blogging her, det skal dog sies, men nok av neglelakkstoff til å fylle glam-kvoten tror jeg det er!

Share.

About Author

14 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Hvor begrepet “nerdeglamblogger” egentlig kommer fra | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. Det er et supert begrep! Jeg er ingen blogger men jeg leser Glamour og The Economist, og er like glad i mailinglista mi om Clinique (hvor er det Bonus Time?!) som i den om politikk i Zimbabwe saa jeg setter pris paa at folk har mange sider!

    • Det synes jeg hørtes ut som en fornuftig disponering av tida! Litt av hvert, tungt og lett, alvorlig og uhøytidelig. 😀 Sånt liker jeg!

      Vi blir spennende og slutter aldri å overraske vettu 😉

  3. Synes det er en super betegnelse! Har ikke lest historien før nå, men har liksom alltid tenkt at det er deg uten nærmere undring:) Du er def nerdeglambloggdronningen, men forøvrig tar jeg gjerne rollen som nerdeglambloggprinsessen;)

  4. Pingback: » En oppfordring til å støtte Nerd Aid

  5. Pingback: Ja takk, begge deler | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.