Kryssklippet Hjernevask

8

Sikkert mange som har sett denne allerede, men jeg må ta den med likevel. Jeg har ikke orket å delta i debatten, det har føltes så fjernt – ikke én gang i løpet av min tid på sosiologistudiene ble vi fortalt at biologi ikke spilte noen rolle, selv om vi fikk god kjennskap til ulike teorier og perspektiver. Jeg har ikke fulgt med på alle debattene i forhold til Hjernevask, og synes det hele ble for spekulativt og beregnende til at det gir meg noe særlig verdi.

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Kryssklippet Hjernevask -- Topsy.com

  2. Jeg er egentlig veldig lykkelig for at jeg ikke har TV-kanaler, og at jeg overhodet ikke har orket denne debatten… Det blir bare for dumt, hele konseptet.

    Siden jeg ikke har sett originalen, så har jeg heller ingen peiling på o dette klippet har endret noe, men jeg har fått med meg at vitenskapsmannen er uenig i fremstillingen som ble gjort. Jeg har egentlig ingen peiling – så NRK hadde sluppet hele intervjuet også, uten at jeg har orket å se på dette.

  3. Pingback: Dagens kvinnekonge: /user/tonjeebr « KVINNEKONGER

  4. Pingback: Dagens kvinnekonge: /user/tonjeebr |

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.