Moleskine Passions!!

8

Jeg elsker bokhandelen min! Det er en sånn gammel, familiedrevet butikk nedi gata her hvor bøkene er stablet tett i tett til langt oppunder taket. 

De har skrivesaker og papir og et stort utvalg av rekvisita. Himmelsk! Jeg er ikke like glad i bokhandler som ligger på kjøpesenter, jeg må innrømme det. Det er noe med at det får meg til å føle at jeg går inn i et «supermarked» for bøker….

Men nok om det!

Min ekspedisjon til bokhandelen ender alltid opp med å bli mye dyrere enn planlagt. Gjerne fordi jeg snubler over en notatbok jeg bare  ha, og i dag var intet unntak.

Hvis du ikke har hørt om serien Moleskine Passions før, så bør du følge med nå! Dette er en serie notatbøker for å samle tanker, opplevelser og inspirasjon basert på dine interesser. Det er notatbøker for restaurantopplevelser, sjokolade-, vin- eller ølsmaking (!), interiørplanlegging, reiser, filmer, mote, katten din, babyen din og selvfølgelig – bøker.

Det var jo ingen tvil om at denne måtte bli med meg hjem! Jeg som er så glad i å lese, og i tillegg er helt betatt av flotte notatbøker… Fra nå skal alle bøker jeg leser få en kort beskrivelse i denne!  Jeg begynte i kveld, og Fuglehotellet ble første bok i journalen. 🙂

Man kan faktisk også laste ned sider til bøkene på andre språk, se her.

Dette må jo være flotte gavetips, eller hva? 🙂

Denne kunne jeg også selvfølgelig tenke meg – vi er jo så glade i å gå ut og spise og prøve nye restauranter, så denne kan absolutt bli gull verdt tror jeg. 🙂 Det er farlig for meg å gå inn i bokhandelen altså….

Sjekk hele Moleskine Passions kolleksjonen her.

Hvilke(n) ville du ha valgt? 🙂 Er du like glad i notatbøker som meg? 

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Vil gjerne ha den for bøker som er lest (og de som ligger på vent)- og sikkert andre. Hvilken bokhandel fant du dem i ?

  2. Jeg visste ikke at det fantes en Moleskine for øl- og vinsmaking! Kanskje det blir julegave til foreldrene mine i år – det er garantert bedre enn den stusselige notisblokken full av navn og årganger jeg fant på kjøkkenbordet her forleden 😉

  3. Lykken er en velutstyrt bokhandel! Det er en glede å bare gå der.
    Liker godt å skrive selv, men slike flotte skrivebøker blir av en eller annen grunn lite skrevet i. Kreativiteten har best vilkår med en A4-blokk uten linjer og en god penn.

    • Jeg tror vi alle trekkes mot ulike redskaper, og det er fint. 🙂 Det er en prosess det også, å finne frem til hva man er mest komfortabel med. Det skal kjennes riktig, ja til og med lukte riktig, synes jeg.

      Hadde jeg hatt ubegrenset med penger ville jeg brukt masse, masse tid i bokhandlere – men antagelig ikke rukket å lese alt jeg kom hjem med. 😀 Fine bokhandlere er som skattekamre i alle fall, herlig!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.