About Author

6 kommentarer

 1. Du legger ut bilder? Vil gjerne se!

  Jeg ønsker deg en fin nyttårsfeiring, å være hjemme trenger ikke være så dumt. Jeg skal også være hjemme som alltid ellers. Har aldri hatt noen andre planer, så det ligger ingen sorg i det.

  Takk så mye for et godt bloggeår, både dine innlegg og dine kommentarer hos meg! Vit at jeg setter stor pris på det! Takk, Cat!

  • Bilder, ja – det må vi vel få til hehe 😀

   Takk i like måte for et fint bloggår! Jeg planla en slags fjong avslutning med et supert takkeinnlegg, men det er mulig det koker bort i kålen gitt. Likevel, gode medbloggere setter en stor pris på!

 2. Nyttårsaften med fart og spenning er det en stund sidan me hadde. Men timar med takksemd for det som har vore- ein triveleg kveld, blir det. Litt uro for morgondagen på vegne av alle våre håpefulle? Ja. Men i kveld er det takken som rår.

  Takk til deg for tankevekkande og «opplysande» innlegg i 2012!

  • Godt nytt år! 🙂

   Takk i like måte for alt du blogger og skriver så klokt om – jeg følger med, selv om jeg ikke får kommentert så ofte. 🙂

   Håper 2013 blir et veldig godt år for deg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.