Baby på filmposter

1

baby1.jpg Hehe, for en merkelig idé egentlig – men så var det litt morsomt også.

Her, på denne siden, kan du få designet ditt eget filmposter i anledning den nye babyen, bursdagen din eller kanskje bryllupet?

Noe å smile av en litt sløv morgen i påskesofaen før jeg får satt i gang med pakking: I morgen kjører vi til Trondheim med stort og smått – så blir det skikkelig «kjernefamiliepåske», og om du hadde sagt det til meg for 2 år siden at jeg skulle drive å dra på biltur med familien i påska (fordi det er mer praktisk enn å fly når man har med mye vel), så hadde jeg vel antagelig fnyst eller ledd og sagt at det er større sannsynlighet for å finne meg oppe på et bord på et utested med et glass sjampis i hånda.

Så feil kan man ta!!

Og fint er det… 🙂

(Nei, jeg skal ikke ha baby bare fordi om jeg ler av baby-poster).

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.