Jeg har blitt spådd!!!

5

Jeg har blitt spådd av Spådomstjenesten!!

Det er ingen spøk. Disse spådommene tar for seg både de mørke og lyse aspektene ved livet, så vel som parallelle dimensjoner. Slik begynner min spådom: «Ach! Jeg ser en mørk sky over ditt hode, og et dypt hull i ditt hjerte! Ach, skjebnen!»

Det er jo til å bli skremt av. Tør jeg lese videre!?!

Spådommen er flott, litt skremmende og også veldig oppmuntrende: «Så jeg ser ei fremtid for deg full av glade unger, en kjæreste som vokser for hver dag han tilbringer med deg, en vennekrets som slår ring om deg og medmennesker som respekterer deg. Jeg ser ei fremtid der din kamp mot misunnelse, sjalusi, grådighet, bitterhet og løgn bærer frukter.»

Les resten av spådommen jeg fikk!!

Tusen takk Spåmann!! 🙂

ordnsike.jpg

Share.

About Author

5 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.