Can’t fight the moonlight….nanana…

1

Oh no… jeg var så slapp i går at jeg bare lå på sofaen og stirra døvt på TVen der den fantastiske (ehm) filmen «Coyote Ugly» gikk på TV-Norge. Nesten litt flaut å innrømme…

Dere som har sett den skjønner hva jeg mener. For dere som ikke har sett den: Ung, naiv jente fra liten by kommer til den Store Byen for å gjøre suksess som låtskriver, men må lære seg Livets Harde Realiteter. Jobben på baren «Coyote Ugly» får jenta ut av skallet sitt, der de danser rundt på bardisken i minimalt med klær og spruter vann/øl/diverse på hverandre/gjestene. Tyra Banks er med. Ja, og så er det noe med en fyr hun er forelska i, og en far som ikke akkurat er fornøyd med datteras karrierevalg.

Kanskje liksågreit at jeg gikk og la meg før filmen er ferdig, men musikken fra filmen (LeAnn Rimes) henger igjen i hodet i dag!! Can’t fight the moonlight…nanana..

Når jeg tenker tilbake, hvordan i huleste turte jeg å danse på en bardisk en gang i tida!? Det er noe jeg absolutt ikke kunne funnet på å gjøre i dag…

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.