Jeg har lest…»I et annet liv» (Marc Levy)

2

Siden jeg elsker å lese bøker, bestemte jeg meg for å blogge masse om bøker jeg hadde lest og likt, da jeg begynte å blogge. (Blodføre var forøvrig den første jeg skrev om.) Nå har det blitt litt sånn hipp som happ med det (her er min «Lese»-tag), for det går jo hit og dit med denne bloggingen da. Nå ligger det en stor stabel leste bøker og venter på å bli blogget om, og er jeg riktig flink framover klarer jeg kanskje formidle noen inntrykk også.

Nå er det ikke bare favoritter jeg skriver om, det skal være sagt. I flere tilfeller blir det nesten som advarsler å regne, og så også med denne boken «I et annet liv» fra den franske forfatteren Marc Levy.

Den eneste unnskyldninga jeg kan komme på for å ha kjøpt denne boka er at den var på salg på Bokkilden, men for å si det sånn så kan ikke kvantitet erstatte kvalitet når det gjelder bøker… Denne er så platt og billig med et veldig lite spennende «mystisk» plott om en forsvunnet maleri av en 1800-tallsmaler, og en dårlig historie om noen som elsker hverandre og noen som ikke elsker hverandre. («Tre skjebner uløselig knyttet sammen..» oioioi….)

Det mest positive jeg kan si om denne boka er at den er da heldigvis lettlest.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.