Glamorøøøøøøøøøøs!!!!!

10

Etter å ha levd godt og vel et år hvor joggebukse og hettejakke har vært standardantrekk pga dagsform, begynner nå behovet for å iføre seg stiletthæler, blanke materialer, sminke, hårprodukter, parfyme og kledelig flørtende blikk å bli ekstremt overveldende.

Jeg legger altså ikke ut bilde, men du kan jo forestille deg en gal dame med håret rett til værs som står og tramper i gulvet mens hun skriker «Gi meg champagne NÅÅÅ!!». Jeg er ikke helt der enda, men ikke langt unna…

Nå som dagsformen synes å være stigende, er det slettes ikke usannsynlig at det i nærmeste framtid derfor skal foretas både dypdykk i klesskap/haug og planlegging av ekspedisjon til enormt farlige steder ~ også kjent som Sivilisasjonens Endeholdeplass.

Finanskrise, schminanskrise; Mr. Master, jeg elsker deg!!!

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Hehe…La oss bare si at jeg kjenner meg veldig igjen. 😉
  Det er nesten sån sterkt at det blir ett instinkt!

  Men ta Sivilisasjonens endeholdeplass tidlig på formiddagen..
  *flirer*

 2. Hehe, ja. Champis kan jeg ikke noe med. Ikke noe om speiellt glamorøse dager heller. Men jeg forstårtrangen til å av og til være litt strigla og stilig. (Selv om begrepet «strigla» kan bety mye forskjellig!)Det er godt en gang i blandt. Doll deg opp og gå en tur på en fancy café! Betal uskalige mengder penger for en ciabatta og en latte. -deretter går du og kjøper et eller annet plagg du ikke trenger men som bare er fiiint. Mine erfaringer innenfor sosialisering med kvinner tilsier at å gjøre slike ting faktisk skaper en bedre dag for dem! 🙂

 3. Iskwew: Takk, takk! 😀 (Jeg har også bebudet snarlig gjenbesøk på Nodee.. HAH!! Ååh jeg skal så sinnsykt kose meg fremover…)

  Sokken: Ja, instinkt er det!!! Helt klart!! Foretrekker uansett kjøpesentre på formiddagen, jeg er IKKE glad i å handle på lørdager med altfor mye folk og mas rundt meg.

  Viljar: Hehe, takk kjære deg!!! Gode råd og godt observert til å komme fra anarkisten min 😉 Får vel legge ut bilde av at jeg sitter i sofaen og stryker henført på en glinsende topp jeg ikke trenger, mens champagnen bruser foran meg i et skinnende glass… Toppen av overfladiskhet?

 4. Joggebukse og hettegenser er fine plagg, men man trenger da endel mer glamorøse antrekk også. Det er iallefall hva jeg prøver å overbevise min skeptiske side om etter å ha brukt over $300 på klær jeg absolutt ikke trenger den siste måneden…

  Lykke til med sivilisasjonens endestasjon!

 5. Marina: Ja, man trenger det!! Og jeg har endret litt kroppsfasong de siste månedene, så med mindre jeg har lyst til å se ut som om jeg har kledd på meg en sekk (de gamle kjolene), må jeg ut og få meg noe nytt. Jeg har nemlig tenkt å være både sosial og glamorøs opptil flere ganger før dette året tar slutt, og da er det bare sånn!
  😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.