«Hva har du gjort i dag da, kjære?»

11

Jeg fant denne som en kommentar til dette innlegget.

Synes bare den var litt fornøyelig. Ikke meningen å spore av noen debatt, men jeg kan jo ikke la være…

🙂

En mann kom hjem fra jobben og fant sine tre barn ute i hagen, fremdeles i pysjamas, lekende i gjørme og søle, med matpakkepapir og leker strødd utover hele plenen. Konas bildør var åpen, det samme var døren inn til huset og ingen tegn til hunden…

Når han kom seg inn i huset fant han enda verre tilstander. En lampe var veltet, et bilde hadde falt ned og knust, TVen stod på fullt volum på «Cartoon Network» og det lå skitne og rene klær om hverandre i hele stuen og oppover trappen. På kjøkkenet fløt det over av skitne tallerkner, knuste glass, frokostrester lå spredd utover hele gulvet, kjøleskapet stod på vidt gap, hundemat var klint oppover veggen og det lå sand i vaskemaskinen.

Han løp opp trappene til andre etasje, snublet i flere skitne og rene klær, nå desperat etter å finne sin kone. Han var livredd for at hun var blitt syk eller at noe grusomt hadde skjedd. Han tittet inn på badet, som var oversvømt med vann, såpebobler og toalettpapir…og speilet var smurt inn med tannpasta og lebestift.

Han løp inn på soverommet og fant sin kone i sengen, hvor hun koste seg i pysjamas med en god bok. Hun så opp på ham og smilte, spurte hvordan dagen hans hadde vært.

Han så vantro på henne og sa «Hva i all verden har skjedd her i dag??»

Hun smilte og sa :

«Du vet hver dag når du kommer hjem fra jobb og spør hva i all verden jeg gjør dagen lang..?»

«Ja..?» svarer mannen.

«Vel, i dag gjorde jeg ikke det!»

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Med mindre man holder seg til å være singel og barnløs. Da er det ikke mye som skal til.

  Og man har penger til overs for dingser og sko…

  Marinas last blog post..Glug!

 2. Jeg tror egentlig «barnløs» er mye av tingen her – trenger da ikke være singel – da må man jo jobbe selv! 😀 Bedre å være i forhold, hjemmeværende, og bare bruke mannens penger vel?

  Rent hypotetisk, altså… 😀

  PoPSiCLes last blog post..Kommentar-problemer ja…

 3. Beate: Ja, det kan du si!
  😀

  For meg som _hater_ husarbeid er det noe av det mest frustrerende i verden hvis jeg gjør _masse_ i huset og det ikke blir anerkjent på lik linje som alt annet arbeid som foregår utenfor husets fire vegger i alle fall..

  Var vel derfor jeg falt litt for denne historien!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.