Krise i dusjen!

6

Så utrolig mye det er man skal fikse for å «gjøre seg pen» før man skal på julebord gitt.. Men litt moro er det jo også da, med mindre man får slike kriser som jeg hadde i går!

Jeg sto der i dusjen og skulle barbere leggene, men noe var galt med den boksen med barberskum jeg fikk tak i. Den sprutet nemlig rett opp da jeg trykket ned knappen. Faktisk fniste jeg litt, for det så litt komisk ut som en slags barberskum-fontene der inne.

Det var mindre fnis og mer *hyl* som kom ut av meg da jeg trådte intetanende ut av dusjen og blikket falt på kjolen min som hang på veggen…. ja, barberskummet hadde flydd gjennom luften og laget noen skikkelig klebrige striper nedover hele kjolen, som er av silke.

Åh så sint!! Skulle farsken meg ikke gå på noe julebord nå som kjolen var ødelagt nei!!!

Heldigvis fikk jeg vasket det av uten at det satt noen flekker, og det ble julebord med riktig kjole til slutt.

Men sånne kriser vil jeg helst ha meg frabedt.

Her er forøvrig kjolen:

asos_dress

Share.

About Author

6 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.