Tomt

7

Det er noen gang slik, med de dagene som er som fullest. Da alt og alle raser rundt og man skulle ha ønsket seg åtte armer for å rekke over alt og mer multitasking takk, så jeg kan få svart på tre spørsmål samtidig, mens jeg pynter tre og vasker gulv. Dine, mine og noen andre sine.

Slike dager som er som fullest, når de er kommet til ende og alle andre sover eller har dratt fra deg.

Hvorfor føles alt så tomt og meningsløst da?

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Fordi man noen ganger paa slike dager ikke helt rekker aa ta igjen seg selv. Da blir det til at alt man gjoer er noe man gjoer for andre (tror man) og alt blir bare kjipt. Den gode nyheten er at det alltid gaar over, man maa bare gi seg selv en dag eller to. Det kan sogar hende man i ettertid ser annerledes paa det.

  Stor klem og julegloegg kommer herfra:)

  Alter Egos last blog post..Hun og jeg

 2. Alter Ego er nok inne på det, jeg tror hun har helt rett. Det samme skjer meg når det har vært veldig hektisk og da tenker jeg på en setning jeg hørte en gang, om en mann som kastet seg ned på en benk og sa at han måtte sitte der til sjelen tok ham igjen.

  Det tenker jeg ofte på… 🙂

  God jul, kjære Cat!

  Lothianes last blog post..Drittreklame

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.