Ukomfortable

4

Joggebuksa og den store hettegenseren har vært mine kjære venner og faste klesplagg det siste året. Det er lite annet som egner seg når man uansett bare skal ligge på sofaen.

Derfor blir det så påtagelig når jeg skal begynne å pynte meg igjen og merker at jammen, dette var jo egentlig ganske ukomfortabelt!? For helt ærlig, det er jo hverken særlig praktisk eller komfortabelt å gå med høye hæler for eksempel.

Og pene kjoler er ofte litt mer ukomfortable enn en joggebukse. Man må jo passe litt på hvordan man sitter i dem også, så man ikke ender med skjørtet i en krøll rundt hoftene. Ikke like lett å slappe av når man plutselig skal tenke på sånt igjen. Det klemmer litt her og der. Usj.

En hettegenser dekker til ganske mye, har man litt mer utringning bør man kanskje tenke seg litt mer om før man bøyer seg hit og dit foran folk, eller hva?

Men jeg skal ikke klage altså, jeg har i alle fall muligheten! Og det er jo ganske morsomt å dolle seg litt opp en gang i blant, ikke sant? Så lenge det ikke blir for ofte… jeg liker fortsatt joggebuksa ganske godt!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Det er definitivt ikke komfortabelt med høye hæler 🙂 Min kjære bare rister oppgitt på hodet over at jeg må vite hvor langt jeg skal gå før jeg kler på meg… Skoene må passe til gålengden OG til antrekket.

    Ragnas last blog post..Jeg simpelthen elsker ting!

  2. Helt enig Ragna, jeg MÅ vite hvordan kvelden kommer til å forløpe sånn ca. før jeg velger sko! Hehe, vi er jo snodige. Egentlig burde vi gått i komfortable joggesko bestandig, men altså…

  3. jeg elsker joggebukse og det har vært klesplagget mitt i mange år. Når jeg må pynte meg….blir gleden ekstra stor når jeg kan ta på meg buksa igjen… 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.