About Author

6 kommentarer

  1. Artig lesing, ja – men guri så tragisk… Jeg klarer ikke lenger ta noe nav driver med på alvor, det virker som hele greia er ledet av idioter. Men men, der tar jeg vel litt hardt i. 😉

  2. @Lothiane
    Jeg vet ikke hva jeg skal tro lenger jeg, men at de ikke har et tilbud til universitetsutdannede som havner utenfor jobbmarkedet en stund er rett og slett skammelig. NAV skal da ikke kun være til for de med lav arbeidsevne? Og om man _må_ på dagpenger en periode, er det ikke bare en fornærmelse å tvinge folk med mastergrad på CV-kurs?

    Jeg synes at hele etaten trenger en gjennomgang, og at man ikke skal stille krav til brukerne når NAV ikke har noe fornuftig å komme med selv.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.