Ekspedisjon…

5

42-15529187Jeg sitter her og vurderer om jeg har krefter til å komme meg ned til Oslo City i dag på en liten ekspedisjon. Jeg har en ordre til avhenting på Japan Photo Byporten, og en dyrebutikk på Oslo City å besøke da skilpadda trenger nytt lys og varmelampe i terrariet sitt.

Problemet med slike ekspedisjoner (bortsett fra det rent selvfølgelige at jeg egentlig ikke er i form), er jo at når man sjelden er på shoppingrunder så virker alt plutselig så fryktelig fint.

*Åååååh se det glitrer og skinner i de fine fargene!!* (Jeg er en sucker for farger. Plasser meg foran en rekke med billige t-skjorter i forskjellige farger og jeg kjøper fem, bare fordi fargene er så fine. Jeg er reklamebransjens våte drøm.)

Rekker på rekker med butikker med fargerike, glinsende nye ting. Ååååh så fint!

Det blir fort dyrt. Og dumt.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Hehei snuppa! Kom du deg avgårde og hvordan gikk det? Kom du hjem med nye shiny things? And shiny, happy you? 😀 Jeg er akkurat lik mtp når de setter opp rader bortover med forskjellige farger. Det er sååå pent. Men så når jeg skal vurdere hvilken som var finest, så synes jeg ingen er så pene alene. Så jeg går alltid hjem tomhendt! 😀 Men jeg eeeeelskeeeer å se i butikkene, bare se! 😀

    Bell4trixs last blog post..Ufrivillig Berg og dalbane -ingen kontroll?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.