Folk med energi

8

Det finnes mennesker der ute som fyller meg med mer energi enn en ukes sammenhengende søvn eller en boks med koffeinpiller ville ha klart.

Man kjenner det ofte når man er sammen med folk som har veldig negativ energi – man kan bli tappet selv, sur, motløs, rett og slett matt.

Man skulle kanskje tro at folk med en så alvorlig sykdom som ME er kanskje ikke ville være den mest oppløftende gjengen å møte. I hvertfall har jeg tenkt det om meg selv mange ganger – hva har jeg å gi sosialt som er i så dårlig form det meste av tiden? Men jeg skal si deg det er helt motsatt.

Jeg har vært så heldig nå at jeg har møtt noen av disse med-pasientene om jeg kan kalle dem det. Det er her, på blogg og nett, at vi har kommet i kontakt, men det er i levende live at de virkelig slår pusten ut av meg.

For dette er folk med livsgleden i orden! Dette er folk som har sett livet sitt smuldre bort mellom fingrene på seg, dette er folk som har ligget i mørket og kommet ut i lyset igjen, dette er folk som virkelig vet hva håp er, hva det vil si å kunne glede seg over den minste ting!! Og den energien jeg får av å møte disse menneskene som besitter denne enorme erfaringen kan ikke sammenlignes med noe annet! Jeg blir glad, jeg blir rørt, jeg blir håpefull og lettet.

Tusen tusen takk kjære dere, jeg setter så utrolig pris på det dere gir!

På tross av en sykdom som kjennetegnes ved utmattelse er dere likevel mennesker som har mer liv i seg enn de aller, aller fleste.

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Åh søren, kommentaren min kom ikke med, ser jeg. Søren ta iPod. Husker ikke helt hva jeg skrev, men tusen takk til deg og – flott post å lese! Er helt enig med deg, det gjør så godt å møte dere alle sammen. 🙂 Takk for innsatsen i dag, du gjorde en fantastisk jobb!

    Lothianes last blog post..Drømmeslott?

  2. Pingback: Møte med Bjarne Håkon Hanssen « Under stjernene

  3. Pingback: Møte med Bjarne Håkon Hanssen : MEblogg

  4. Jeg er så enig så enig. Å få møte en statsråd, å bli sett og hørt. Og få mere tid en han egentlig har. Å få forståelse…det rører meg til tårer. Alt var så sterkt. Men det å få være en del av det felleskapet, med dere sterke, flotte, positive jentene -det var helt fantastisk!! Jeg er så glad du skrev dette innlegget, for det er sånn jeg også føler det. Men ikke har overskudd til å skrive om akkurat nå. SÅ godt at du likevel klarer å sette det på papiret. Du er fantastisk søta! Stooor Klem <3

    Bell4trixs last blog post..Støtt oppropet -din underskrift betyr mye!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.