Dette blir spennende!

8

Funcom kommer med et nytt spill som heter «The Secret World». Etter kun å ha lest omtalen i Dagbladet kan jeg likevel si at jeg synes det ser veldig spennende ut, og at det er godt mulig dette blir noe å kose seg med i høstmørket. I følge denne testen passer jeg best inn i det hemmelige samfunnet «Templars», selv om jeg godt kan tenke meg å prøve «Illuminati» også.

sw

Bilde: Fra Funcoms hjemmesider

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Jeg tror at jeg heldigvis ikke er typen som blir opphengt i spill. Jeg blir opphengt i space-serier, og så sitter jeg her og leser blogger og modererer hageforum og poster i parfymeforum i ett kjør. Det er jammen godt man kan være litt selektiv 😆

  Hahahaha!

 2. Well, funcom har en tendens til å være flinke til å overhype spillene sine.
  De cinematiske filmene til conan er utrolig bra laget men selve spillet er mer «tjah».
  Og så har de jo tidligere hatt en talsmann som ikke akkurat hadde noen av føttene planta i virkeligheten når han omtalte spillene fra compagniet.

  Så før jeg får se noe reell gameplay eller prøvd det selv så innehar jeg en sunn skepsis til dette.
  Trailerne er jo fine da 😀

 3. @Britt Åse
  Hehe, ja man må ha sine greier vettu!! Jeg er litt av og på når det gjelder spill jeg, det kommer gjerne noe jeg må prøve, og så blir jeg hekta en periode. Sånn var det med Conan også, men nå er liksom det blitt litt avglemt…

 4. @Fjodor
  Ja, her får vi vente og se, det er jo foreløpig bare trailere og screenshots man har å bygge på! Jeg er litt fan av hemmelige samfunn, myter og konspirasjonsspill, så derfor tenker jeg at dette kanskje kan være moro for meg. Synd for Funcom at Conan ikke nødvendigvis ble slik de tenkte seg, jeg var veldig aktiv i begynnelsen, men gikk rett og slett lei.

 5. Gleder meg til å prøve jeg også, en god venninne jobber i Funcom på the secret world teamet (karakterutvikler), så har hørt om det ganske lenge nå. Jeg tenker litt spill-versjon av Da Vinci koden, og jeg elsket den boka, så det virker lovende 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.