«Så lyset»

4

I vår oppdaget jeg en ny nabo.

Hun vinket og smilte, og snakket til meg som om vi alltid hadde vært naboer. Og det hadde vi jo. Men i de to årene vi har bodd her, har hun ligget i et mørkt rom med den nye folkesykdommen ME. Så så hun lyset, bokstavelig talt. Hun hadde lært seg ”The Lightning Process”.

Sitatet er tatt fra dette innlegget hos Skarsbø Moen, og har mer med valgkampen å gjøre enn med ME og LP…. men man kommer nå over ting, det var bare det jeg ville si…

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Skulle nesten tro at den nye naboen også har skrevet en bok som handler mye om blant annet LP, og at naboen også tidligere har jobbet i en av landets største tabloidaviser.. 🙂
  Det er mye man kan lese mellom linjene..
  Uansett, så er det jo godt at der er noen som ser lyset..

 2. Vet du – jeg la igjen en kommentar i denne bloggen med oppfording om at debattredaktør i VG, som hun vitterlig er, burde sette seg mer inn i saken enn å lettvint kalle ME for en ny folkesykdom.

  Kommentaren er moderert bort.

 3. Hei Maria,
  Jeg har ikke moderert bort den kommentaren faktisk, men den har antagelig havnet i spam-filteret mitt og siden jeg får opptil flere hundre spam-meldinger om dagen så tømmer jeg bare denne folderen uten å lese gjennom kommentarene, for det har jeg ikke mulighet til.

  Så derfor beklager jeg at kommentaren du viser til ikke er kommet med!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.