Julegaven som redder liv (Fra Leger Uten Grenser)

3

LegerJeg fikk en hyggelig mail i dag fra en høflig mann i  Leger Uten Grenser som presenterte et prosjekt og lurte på om jeg ville skrive om det i bloggen min. Det ville jeg. 🙂

Jeg har tidligere blogget om gode julegaver og gaver med mening, innlegg som fortsatt får mange treff. Jeg kommer nok ikke til å reprodusere en sånn liste i år, og vil derfor la Leger Uten Grenser være årets anbefaling til en god julegave! Leger Uten Grenser er i mine øyne en fantastisk organisasjon med flotte mennesker som virkelig gjør noe direkte for andre.

Les mer om julegaven som redder liv her.

Du kan også bli fan på Facebook, og følge Leger Uten Grenser på Twitter.

En blogger kjenner sitt samfunnsansvar, og jeg har derfor valgt å bestille noen slike kort og dermed bidra litt til Leger Uten Grenser. Jeg oppfordrer dere lesere til å bidra med å spre denne kampanjen videre, og kanskje er du ikke helt ferdig med julegavene enda eller bare syns at du kan unnvære noen kroner til et godt formål? Uansett – spre budskapet! (Og legg gjerne igjen et spor her, så ser vi hvordan dette kommer til å rase gjennom bloggverden!)

(En interessant vri er at man for eksempel kan gi gavene til venner direkte på Facebook. Bra bruk av sosiale medier!)

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Julegaven som redder liv (Fra Leger Uten Grenser) -- Topsy.com

  2. Så bra Cathrine!
    Har twitet videre, så nå skal jeg bestille noen julekort.
    Enig i at dette er super bruk av mediet!
    Ønsker deg en finfin fredagskveld

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.