Støtt arbeidet til Leger Uten Grenser på Haiti! @msfnorge

1

Haiti er rammet av en forferdelig katastrofe, men nå begynner heldigvis nødhjelpen å komme frem, blant annet fra Leger Uten Grenser.

I den første fasen etter jordskjelvet har befolkningen på Haiti akutte medisinske behov, og Leger Uten Grenser ber nå bloggere om å spre budskapet slik at vi alle kan gå inn og donere litt av det vi har for å hjelpe.

Ved å klikke på banneret nedenfor vil du komme videre til en side hvor du kan gjøre en online donasjon via Visa eller Mastercard. Det er også mulig å bruke kontonummer 5010.05.53500.

«Jordskjelvet er ikke den første katastrofen som rammer Haitis befolkning. Derfor har Leger Uten Grenser arbeidet på Haiti siden 1991, og derfor var vi der da katastrofen inntraff. Våre pasienter har ikke råd til at vi forlater Haiti når kameraene drar. For å sikre at vi kan hjelpe der nøden er størst, trenger vi mennesker som er villige til å støtte arbeidet vårt. Bare slik kan vi hjelpe barn og mødre som nå står uten tak over hodet. Dette er en katastrofe som ingen ennå kjenner omfanget av. Det vil ta tid før vi har oversikt over antall drepte og skadde; mennesker er fremdeles begravd i ruinene. Men sammen kan vi redde liv!» (Utdrag fra mail jeg mottok fra Leger Uten Grenser)

Følg arbeidet videre på Twitter og Facebook

Leser du dette synes jeg du skal gi en donasjon og legg gjerne denne teksten ut på din egen blogg også!

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.