Anbefaling av app til iPhone: Momento

7

Momento er en liten app du kan laste ned til iPhone som fungerer som en slags dagbok, men det viktigste med den er at den integrerer stoff fra sosiale medier som Facebook og Twitter. Dermed kan du kombinere dagens små opptegnelser med det du har lagt ut av statusoppdateringer på Facebook og dagens tvittringer, og få et slags overblikk over hva du gjorde den dagen. Du kan også legge til bilder fra telefonen, redigere og eksportere til en tekstfil. (Det siste har jeg ikke rukket å prøve enda.)

Morsom sak som kan være et godt alternativ for oss som vil skrive en liten dagbok, eller bare har problemer med å huske hva som skjedde når 😉

Momentos hjemmeside

Nedlasting fra iTunes

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Nå har jeg testet denne en periode, og liker den kjempegodt! Som en dagbok/album. Jeg bruker den hvertfall litt som album, og artig å se tilbake på øyeblikk som man aldri gidder å fremkalle eller legge ut på picasa. 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.