Lær om energiøkonomisering

2

Energiøkonomisering er briste eller bære for folk med ME – det handler om ekstremt god planlegging og forberedelser, tilrettelegging og det krever en god del av omgivelsene også.

Hos Kari kan du nå lese en god post om hvordan hun planlegger når hun skal få gjester. Alt fra å sette frem kopper og kar som skal brukes til å slå av TVen slik at den ikke bråker i bakgrunnen når man skal snakke sammen er viktige tips å ta med seg. Les og lær!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Takk for at du lenker, Serendipity. Den posten har ligget og vaket lenge. En lang stund tenkte jeg at den ikke var så viktig. Men så leste jeg den om igjen noen ganger, og tenkte på alle tips jeg har lest og tatt til meg gjennom årene. Noen ganger er det lett å glemme hvor godt det er å gå denne erfaringsveien sammen.

    Jeg ble veldig glad for å se at det er flere som liker innlegget 🙂

  2. @Kari
    Jeg synes den var så fin nettopp fordi den var så konkret. Det er lett å si «energiøkonomisering», men å omsette det i praksis og belyse hva som faktisk skal til er vanskeligere. Det har du klart veldig fint med den posten! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.