En fargeglad og leken kolleksjon fra Sonia Rykiel for H&M kommer på lørdag

4

På lørdag 20. februar kommer Sonia Rykiels gjestekolleksjon for H&M – andre del – i butikkene. Før jul lanserte det franske motehuset sin undertøyskolleksjon, nå kommer kleskolleksjonen.

Se mer av antrekkene på H&M

Kolleksjonen er fargeglad, humoristisk og veldig leken. De flotte stripene som er Rykiels varemerke gir liv og moro til oss vintertrøtte mennesker som kanskje har vært pakket bort i tykke, grå klær ganske lenge nå? (I hvertfall føles det sånn.)

Les mer på minmote.no

Visste du at Sonia Rykiel var den første designeren som puttet sømmer på utsiden av klærne og trykket ord på genserne? (Kilde: Wikipedia)

Skal du ha noe fra kolleksjonen? Jeg har satt sammen en liten collage over ting jeg kunne ha tenkt meg. Ikke snakk om at jeg skal kjøpe alt dette, men kanskje noe?

Jeg har i alle fall lyst på noe med fargeglade striper fra kolleksjonen, og får jeg tak i den lange genseren må det bli den! Den frister også i sort og hvitt – litt mer maritim stil som blir veldig trendy nå utover våren. Flere kjoler trenger jeg vel strengt tatt ikke, men den flotte baskerlua med bling på og brosjen er et must!

Se resten av kolleksjonen og bli inspirert på H&M.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. hehe. joda. det gikk. jeg ser pltuselig hvorfor nå. det er veldig uvant at kommenter-knappen er øverst i innlegget, ikke nederst. tror vanen tok bort litt av intellektet og 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.