Give-away!! Lilla neglelakk!!

33

Siden jeg noen ganger er helt uten hukommelse, samtidig som jeg har et enormt behov for nye neglelakker, har jeg klart å pådra meg intet mindre enn tre flasker av en og samme neglelakk!

Så da tenkte jeg å dele med dere kjære lesere, for selv om jeg er veldig glad i lilla neglelakk, har jeg overhodet ikke bruk for tre av den samme.

Neglelakken er fra China Glaze-kolleksjonen Up And Away i fargen Grape Pop og er en kremet lakk som er lett å påføre og dekker godt. Vil du se hvordan den ser ut på neglene har bl.a. Swatchoholic et bilde.

Reglene for denne «konkurransen» er som følger:

 1. Hvis du vil ha denne lakken som en vårgave fra meg, legger du igjen en liten hilsen i kommentarfeltet. (NB! Husk e-postadresse jeg kan nå deg på!)
 2. Konkurransen varer frem til midnatt torsdag 15. april, og på fredag 16. kunngjøres 2 vinnere som får hver sin lakk fritt tilsendt i posten!

Enkelt og greit! 🙂

(Jeg må ta litt forbehold om når jeg kommer meg på postkontoret og får sendt pakker og sånt, men det skal ikke ta så altfor lang tid i alle fall.)

Ordet er fritt og lilla vårneglelakk kan bli din! Kjør på!

Share.

About Author

33 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Give-away!! Lilla neglelakk!! -- Topsy.com

 2. Åh, jeg er så glad for at lilla er så in igjen. Masse kult å få tak i nå.. og lilla neglelakk er kjempe stilig! 🙂

  Også: *legger igjen en liten hilsen*

 3. Så snill du er som vil dele med oss neglelakkhungrige lesere! Eller må vel innrømme at jeg ikke bruker neglelakk særlig ofte, men tenker at hvis jeg vinner kommer jeg til å begynne å gå med neglelakk oftere. For da kan jeg tenke på fine Tante Fiolett hver gang jeg ser på de nydelige lilla neglene mine 🙂

 4. Lilla er lekkert! Samtidig som jeg registrerer at flere enn meg kjøper flere eksemplar av det jeg liker… Som leppestift og stoffbiter.. Fint å være i samme båt faktisk!!:-P
  Jeg ønsker deg vidunderlige gode dager! 😉

 5. Jeg vil gjerne være med! Skjønner faktisk godt at du kjøpte tre av denne (selv om det kanskje ikke var meningen), den er fantastisk fin 😀

 6. Vet du Cat, jeg digger kvinner som har et så bredt nedslagsfelt! Nå har du jammen sveivet igang en Give Away også! Og selvsagt vil jeg være med, lilla er favorittfargen så dette er finfine greier 😀
  Ønsker deg en nydelig søndag nerdeglambloggeren ( kan ikke for det – men det ordet synes jeg er SÅ fint!, jeg gjør alt jeg kan for å kunne tittelere meg med det en gang i fremtiden 😉 )
  Klem Lokki

 7. Jeg elsker jo konkurranser, pakker, neglelakker og glade farger!

  Aner ikke hva jeg nølte med 😀 Så hyggelig at din glemsomhet fører til en hyggelig vårkonkurranse!

 8. Åh, så kul konkurranse! Og så fantastisk av deg at du vil dele! Jeg vil gjerne være med! Jeg er en lidenskapelig lillafan. Nå for tiden står det jo dessuten SÅ fint til sofaen, tøflene og morgenkåpen min, samt mitt lekre nye sengetøy! For ikke å snakke om hvor lekkert det gjør seg med lilla negler til de rosa Paralgin fortene… (uff, dette var da ille, men poenget er at selv om man er syk,så skader det ikke å pynte seg:-)

 9. @krikkert
  Haha! Jeg ventet på at min trofaste kommentator krikkert skulle dukke opp ja! 😀 Vel, om du blir trukket ut som vinner må du LOVE å poste bilde av deg selv med den nye lakken din da!! (Hmmm…vurderer å kjøre bonusrunde…)

 10. @~SerendipityCat~
  Det kan jeg ikke love, frk. Cat – jeg eier cirka minus tredve kompetanse i påføringen av neglelakk. Hvis det blir et sånn halvveis nogenlunde spiselig resultat, så greit. Hvis ikke må du nok se langt etter noen bildebevis. 😉

 11. Fighter-lady on

  Jipppi, negelakk!!! 🙂 ja, jeg vil væe med i din flotte utlodning. Dette var jo en genial idè, for jeg har (*kremt*) en tendens til å gjøre det samme.. Sjekket negelakksamlingen og fant et par i samme farge.. 😉 *Haha*

 12. Må vel innrømme at jeg også gjerne kunne tenkt meg den nydelige lilla neglelakken! Så får vel klemme ut en kommentar! 😉 Må jo le litt av at du bestilte den tre ganger, vi må jo ha litt galgenhumor selv om det ikke egentlig er morsomt at det er sånn! Men en så fin neglelakk kan jeg skjønne at du bare MÅTTE ha x3! 😀 hihihi…håpe du koser deg i sola! 😀

 13. Jippy, jeg vil være med. Trekker lodd og håper det beste;-) Har nemlig lett etter en knæsj lilla en, men ikke funnet.. Takk for hilsen på bloggen min. Fikk du lagd påskeegg til deg selv? Kanskje vi må gjøre neste år sammen:-)Kos deg med tiaraen og solen! klem

 14. Pingback: ~SerendipityCat~ » Vinnere av Give Away – Lilla neglelakk!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.