god morgen og god natt

12

Slække dager nå, etter et par uker hvor ting faktisk har vært litt ok. Tipper det har med hormonsyklus å gjøre. Eller fullmånen! Feber og influensafølelse i går etter kun en liten tur ut huset. Sterke nervesmerter i kroppen igjen, så intenst at det eneste jeg tenker på er å bli kvitt smerten. Som om noen prøver å rive av meg arma, stikke kniver i ryggen på meg og kjøre elektrisitet gjennom hele kroppen konstant. Våkne på natta og må ha mer smertestillende, håpe på noen flere timer med søvn. Ligge og vente på at medisiner skal virke, utrolig kjipt. Bra med iPad da! Vet at det eneste som hjelper er å være tålmodig, hvile, ikke presse seg. Alt må vente, ingen aktiviteter i dag. Ingen jobbing heller. Bra min kjære er hjemme og kan hjelpe meg med ting. Trist å ikke få utnyttet dagene med ham. Fra sprudlende livsglad til motløs bare på noen dager. Slike smeller kommer og går.

Share.

About Author

12 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » god morgen og god natt -- Topsy.com

  2. @Irene
    Det er forferdelig når det står på, men så letter det heldigvis etter hvert. 🙂 Nå kan jeg i alle fall ligge på sofaen og pusle litt og nyte litt vårluft inn vinduet og kveldssol! Er ikke verst bare det!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.