Dior Addicted to Dior – Summer 2010

17

På samme måte som neglelakkene fra Chanel er et «must», er øyenskyggene fra Dior nærmest å regne som et samlerobjekt..mener jeg da! 😉

I sommerkolleksjonen finner du en palett med rosa og oransje, klare og glossy farger. Neglene får en nydelig bringebærfarge!

Nydelig, ikke sant? Jeg må så definitivt se på den nederste her. «Ready to glow», heter den paletten, mens den øverste heter «Crush glow».

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Dior Addicted to Dior – Summer 2010 -- Topsy.com

 2. Lekkert! Men ville ikke visst hvordan disse fine fargene burde brukes dessverre… Er skikkelig håpløs på øyeskyggelegging, men jeg klarer ikke motstå fristelsen til å kjøpe – og så ender de opp med å bli liggende 🙁

 3. Problemet mitt er at den nye eyeskyggeformelen Dior bruker i palettene sine har samme lyd potetmel. Jeg makter de rett og slett ikke mer, selv om jeg liker fargene.

  Ellers da når det kommer til paletter, hva i helvete er vitsen med de, hvis de ikke har en highlighter til å legge opp til brynet? Er det ikke poenget med paletter at de skal være «alt i ett» skrin?

 4. Kan skjønne det er i boks, jeg er også storfan av Dior, jeg har den som heter STYLISH MOVE , kalde farger – er en kald fisk vet du ;-D
  Ha en strålende vårdag Cat 😀
  Klem Lokki

 5. Stønn! De er bare gørrlekre. Jeg klarer imidlertid ikke å kjøpe meg en, for jeg vil ha alle, og blir helt rådløs og tafatt, for penger til alle gir jeg ikke fra meg 😆 Er det god kvalitet på dem, altså såkalt ‘color pay off’ ?

 6. You actually make it seem really easy along with your presentation however I in finding this matter to be really one thing that I think I’d never understand. It seems too complex and very huge for me. I’m taking a look ahead for your next post, I will try to get the hang of it!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.