«Les Pop Up» – Chanel makeup Summer 2010

7

Siden jeg egentlig ikke er så skrivefør i dag tar vi for oss litt lettere tema som neglelakk og sånt. Til uka kommer visst de nye sommerkolleksjonene på makeup-fronten i butikk, og da blir jeg å finne siklende på Esthetique på Aker Brygge. 😉

Håper dere har en fin søndag!

Les mer nedenfor…

For oss vanlig dødelige er det såvidt blitt vår, men i moteverdenen er vi laaangt inne i sommeren (for ikke å snakke om høsten og vinteren) allerede!

I begynnelsen av mai kommer makeup-kolleksjonene for sommeren til Norge, og jeg følger spent med spesielt på Chanel og Dior. (Les blant annet her.) Som alltid er jeg mest opptatt av neglelakkene til Chanel!

Sommerkolleksjonene har som regel en god del klare, sterke farger og Chanel er intet unntak. Her ser vi neglelakkene, fra venstre mot høyre: Mistral (korall), Novelle Aqua (turkis) og Riviera (rosa).

Det er alltid vanskelig å si noe bare ut fra bilder, men jeg er litt usikker her. Korallfargen Mistral ligner veldig på en jeg kjøpte i fjor, og det bekrefter vel at korall blir aktuelt også i år.. (NB! Må ha litt brunfarge først!!). Blått/turkis får jeg av en eller annen grunn ikke til å se pent ut på fingrene, og knallrosa har jeg masse av. Men se på dem skal jeg!

Lebestiftene er superlekre!! Fra venstre: Super (fuksia), Genial (beige rosa) og Darling (korall). Jeg ønsker meg allerede Super og Genial, og kommer tilbake med mer info når jeg har fått prøvd dem!!

Kanskje blir det litt for hardt med en knallfuksia lebestift, så det kan hende jeg går for en gloss i stedet.  Her ser dere Laser (fuksia), Pop (korallrød) og Bikini (fersken).

Får ikke bare navnene dere til å tenke på sommer??

Men det er mer! For det kommer en kjempespennende neglelakk i sølv også! *Mmmmm*

Gleder meg til å ta en nærmere titt på disse i mai, regner med det blir en ekspedisjon til mitt favoritt-parfymeri på Aker Brygge! Noen som blir med??

(Dette minner meg også om at jeg ikke har funnet den riktige lebestiften til bryllupet..aiaiai…. hva passer til lavendel mon tro?? En lys rosa-lilla??)

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » “Les Pop Up” – Chanel makeup Summer 2010 -- Topsy.com

  2. Nå kjente jeg at jeg ble trukket mot aker brygge og en herlig dag med deg! Enda jeg nesten ikke bruker sminke! hehe…Så herlige farger! og så gøy med noen som er så engasjert! Love it! <3

  3. @Bell4trix
    Ååh, det er fargene som trekker skjønner du! Uansett hva det er; klær, sko, neglelakk, tapetmønster… jeg er helt gal etter farger. Ikke nødvendigvis STERKE farger, men sammensetninger, nyanser.. mmm…

    Vi kunne hatt en knall dag på Aker Brygge tror jeg! 😀

  4. Jeg er helt enig i det med farger! Jeg er sånn som blir fasinert uansett hva slags produkt det er så lenge det kommer i mange fine farger. Men så når man tar med seg bare èn vannkaraffel (feks) hjem, så er den ikke like spektakulær alene, selv om den selvsagt fortsatt er fin! *sukk* Jeg tror du skjønner hva jeg mener! 😀

    Vet du, vi skal ha oss et treff om ikke lenge. (har èn dag jeg spesielt håper på å klare å få sett deg iallefall!) Det bare må vi. Og det kommer bedre dager så da kanskje man kan sees litt mere. Savner å være sosial! Og etterhvert skal det jaggu bli en dag på aker brygge der vi sikler over nykommerne! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.