Nok et uforståelig skjema fra #NAV!! MED latterkick!

12

Akkurat når du trodde det var fred å få!!

Like etter at det ankom et 9-siders skjema, dumper det neste inn!!

For en frekkhet!!

Aldri fred å få!! Er det egentlig noen som har sett noe lignende som dette skjemaet?? I så fall skal de få en STOR premie!

Les og få høre hva dere synes!!

(NAV-03-24b(2)-nb Godkjenning av trygdebrudgom(mer)) (pdf)

Dette blir i hvertfall en MORSOM dokumentasjonsprosess!! 😀 Her skal de jaggu meg få svar!! 😀

Tusen, tusen, tusen takk til min venn og NAV-mann @krikkert / Christer som har hatt det morsomt i dag med å lage dette skjemaet! 😀 Det er utrolig lenge siden jeg har hatt et latterkick sånn at tårene bare har spruta, men nå har jeg virkelig hatt det!  Dette skjemaet er jo ekte NAVisk!! 😀 Tror vi trenger flere Krikkerter med humor i NAV jeg altså!

Share.

About Author

12 kommentarer

  1. Du glemte Grrr. 😉

    Ærlig talt, da jeg klikket på den linken var det en drøy liten periode før jeg husket at det var mitt skjema og ikke et NAV-skjema…

  2. @~SerendipityCat~
    Selvfølgelig – man kan jo ikke gå hen og gifte seg uten god og grundig research! Tenk hvordan verden skulle vært hvis man bare skulle kunne gifte seg fordi man elsket noen? KAOS! Fullstendig kaos!

    Kanskje jeg skulle gjøre meg skikkelig flid med dette og lage noen av de egenerklæringene? Det er jo der alle de pinlige spørsmålene dukker opp. 😀

  3. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Nok et uforståelig skjema fra #NAV!! MED latterkick! -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.