Blir du med og liveblogger fra ME-konferansen i oktober?

21

Det stakk en liten farsken i meg når jeg leste innlegget om den regionale konferansen om CFS/ME i avisa Nordlys i går, og jeg tenkte – dit skal jeg dra!

Jeg skal jaggu meg melde meg på konferansen og dra dit for å liveblogge. Det står jo at det er åpent for pårørende og pasienter (til og med halv pris!) så hvorfor ikke?

Det store spørsmålet er jo selvfølgelig om jeg kommer meg til Tromsø da, så langt har jeg ikke tenkt enda. Men jeg har i hvertfall meldt meg på konferansen (og parallellsesjonen om LP…) med hensikt om å dra dit og rapportere så mye jeg kan derfra. PC, iPhone, iPad, kamera etc. etc. skal med i sekken!

Hva tror dere? Kan det bli bra?? 😀

Kanskje jeg må ha kronerulling til flybilletter, hehe 😀 I alle fall – om jeg kommer meg dit skal det være med en laaang rekke spørsmål jeg håper å få fra DERE i forkant!

Share.

About Author

21 kommentarer

 1. Hihi….kunne godt tenkt meg en Tromsø tur! Men har nok ikke form til de store utskeielsene som en sånn konferanse medfører. Men hvem vet, kanskje jeg er mye bedre til da? hihi…Isåfall blir jeg med tvert! 🙂 Men synes det er en spennende og morsom ide! Og jeg liker jo info! Kunnskap er makt -ellerno! 😀

 2. @Bell4trix
  Må stå på barrikadene litt også vettu! 😀 Vet ikke enda jeg heller, om det er gjennomførbart. Men skal prøve!

  @krikkert
  Bli med da!! Min kjære skal kanskje være med som «forbanna pårørende».

  Og jeg skal stille med en laaaaaang liste kritiske spørsmål.

 3. Mitt første innlegg her på den flotte bloggen din^^ Men måtte bare svare JA, det var en kjempegod ide! Flink du er som står på barrikadene litt!

  Ha en flott dag!

 4. Skulle gjerne gjort som deg!.
  Jeg skal i alle fall være en veldig positiv, vennligsinnet, støttende og ekstra ihuga supporter av tiltaket! Med hensyn til forbanna pårørende, ja så har jeg en her også, mulig de burde hatt egen forening?? Ei ekstra pressgruppe er ikke å forakte?
  Ha en fin dag! 😉

 5. Du, det viste seg at det var et svært populært tilbud. Så i rettferdens interesse har vi besluttet at de deles ut på bakgrunn av alfabetisk rekkefølge, etter navn. Etternavn.

 6. Jeg er i ørska og vet ikke når dette er, men jeg blir gjerne med om det passer. Liveblogging hadde vært kult!

  (Hvis det er seriøst ment da.. hvis ikke ber jeg om forståelse for at jeg er nyvåknet og halvblind.)

 7. Pingback: ME-syke i nord er psykisk syke « Under stjernene

 8. @Lothiane
  Hehe, det er i oktober, i TROMSØ. Det er sånn semi-seriøst ment ja, på den måten at jeg har meldt meg på og betaler registreringsavgiften, men jeg har ikke booket flybilletter eller hotell enda…

 9. Tromsø er en flott by, jeg har fortsatt lyst å være med! Spesielt nå som jeg har lest om konferansen og skjønner hva du reagerer på. 😉 Må vurdere litt økonomi og mulighet for barnepass.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.