Første telefonsamtale på tre uker!!

4

For knapt en halv time siden tok jeg den første telefonen på tre uker! 🙂 Å ringe fra/til Maldivene ble rett og slett for dyrt, så telefonen har stort sett stått i flight-mode!

Ellers har vi hatt svært begrenset internettlinje, og ikke fått besvart mail, lastet opp bilder, blogget eller noen ting – buhu!! Neida, det har egentlig vært veldig godt! 😀

Hodet er helt forvirra her, og tror at det egentlig er kveld/natt nå – så hvorfor skinner sola ute? Og hva er disse bråkete metallboksene som farer forbi huset hele tida?? Og hvorfor kommer det ingen med ferske frukter og juice til meg helt automagisk??

Er plutselig tilbake med noe forhåpentligvis mer vettugt! 😀

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Åh ja, det var HELT perfekt! Hehe, det skjedde mye som ble ganske annerledes enn jeg hadde forestilt meg også – blant annet at det regnet så mye og at jeg ble så hektet på dykking at det var det eneste jeg ville gjøre!! (Altfor kjedelig å bare ligge og sole seg da.)

  2. @bodil
    Egentlig var det helt greit, ingen av oss er noen store soltilbedere, og kjeder oss hvis vi må ligge en hel dag på stranda. Så at det ble litt overskyet hadde egentlig ikke noen ting å si! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.