Rydde? Nei, det er det for fint vær til!!

5

I går var jeg helt i koma etter flyreise, så i dag skulle jeg virkelig pakke ut og rydde. Helt sant!

Men da jeg stod opp like etter 9, hadde Mannen bestemt at det ble biltur i stedet, siden det var så fint vær! Var ikke så vanskelig å be da gitt.

Først dro vi til gamlebyen i Fredrikstad, der jeg ikke hadde vært før. Kjempenydelig!! Ble så sjarmert av de gamle husene, det flotte været og ikke minst de fantastiske klatrerosene vi så. (Jeg mener å huske at denne rosesorten heter Flamentans eller noe liknende, og at vi hadde den i hagen der jeg vokste opp, og jeg vil ha slike roser når jeg en gang får hage…)

Kaffepause på en benk med mating av ender ble det også.

Så dro vi videre til Strømstad, og der ble det koselig lunsj i sola med reker og godt tilbehør!! Det er lenge siden jeg satt i sola og pillet reker, flere år såvidt jeg kan huske, så det var skikkelig herlig!

Sånn skulle alle sommerdager ha vært synes jeg! 🙂

Dessverre gikk det ikke så bra på hjemturen da vi dro innom et kjøpesenter for å handle inn litt mat. Kjøpesenter = altfor mye bråk, lyd, lys etc. på en gang = kollaps. Men det var en nydelig dag uansett!! 🙂

…men i morgen jeg rydde da…

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Nei, saa morsomt, jeg var i Gamlebyen paa torsdag! Da regnet det dessverre noe voldsomt… Fine bilder, ser ut som en super tur!

  2. gamlebyen i fredrikstad er nydelig <3 det er noe underlig med kjøpesentre. de er vampyriske i sin kraft av å suge energi rett ut av en. desto gladere at jeg ikke jobber i ett lenger. hilsen hu som heldigvis har rydda, men gruer seg litt til masse kurs neste uke.

  3. Dette kan du ikke akseptere, Cat – nå prøver denne Mannen din å lure deg inn i en hyggelig liten rutine slik at du blir vant til at han Bare Bestemmer Fordi Sånn Er Det. Du må kjempe imot! 😉

  4. Men hvis den rutinen han bestemmer er like hyggelig som denne dagen så vet jeg ikke hvor mye krefter jeg har til å protestere altså! 😀
    (Bortsett fra det med kjøpesenteret, det utgår. Vi får handle på nett!!)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.